2777
2789
عنوان

هفته ۲۶ هستم باردارا بیایین

10119 بازدید | 23 پست

دوستان من تو هفته ۲۶ هستم تکون های بچه رو در حد روزی یکی دوبار حس میکنم البته مثلا صبح تو یه دقیقه چند بار احساس میکنم و دیگه خبری نیست .حرکاتش هم جوری هست که شکمم تکون میخوره .از حدود یه هفته پیش احساس میکنم موقعیتش عوض شده کمردرد داشتم خوب شده وکلا احساس میکنم اومده وسط .

اینا طبیعیه؟؟

یه سوال دیگه من از روز اول بارداری تا الان هیچ مشکلی نداشتم نه تهوع نه چیز دیگه چند روز فقط کمردرد داشتم که خوب شد بعد مثلا میرم پیاده روی یا گردش یا سفر یا کارای معمولی مثل ظرف شستن انجام میدم  اطرافیانم همش شماتت میکنن که آخرش بلا میاری سر بچه !آخه مریص نیستم چرا باید بخوابم؟؟

بعد من ماهی یه بار میرم متخصص  و تموم و اگه ایشون سونو یا آزمایش نوشت انجام میدم اینا کافیه ؟؟یعنی اگه خدایی نکرده تو این یه ماه مشکلی پیش بیاد متوجه میشم دیگه نه؟؟؟

خواهر اولین بار کی تکونا نی نی حس کردی

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس اون از خوش شانسیت بود ویار نداشتی من تا چهار ماهگی دهنم سرویس شد تا دو سه ماه فقط بالا نیاوردم بوی صابون و وسایل آرایش بهم میخورد اصلا متنفر بودم الان بهترم خداروشکر .نترس منم ماهی یبار میرم دکتر فقط بهداشت و مرتب برو 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

از حدود ۲۱ هفته البته خیلی خیلی خفیف بود  

جفتت قدامیه؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
نترس اون از خوش شانسیت بود ویار نداشتی من تا چهار ماهگی دهنم سرویس شد تا دو سه ماه فقط بالا نیاوردم ...

من اصلا بهداشت نرفتم فقط یه بار رفتم میرم از این ماه

من سربارداری اولم مشکلی نداشتم همه کاراموانجام میدادم خودت حواست هست نترس بی تحرکی هم خوب نیست.

منم اولین بارداریم هست البته یه سقط تو هفته های اول داشتم انقد بقیه گیر میدن اعصابم خورد میشه چرا استراحت نمیکنی چرا رفتی چرا اومدی و ‌‌...