2777
2789
عنوان

هفته ۲۶ هستم باردارا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 10119 بازدید | 23 پست
من اصلا بهداشت نرفتم فقط یه بار رفتم میرم از این ماه

برو بهداشت هم فشار هم وزنت وهم صدای جنین و برات میزاره ویتامینامو هم حتما بخور تازه بهت ویتامین مجانی میده می آهن مولتی. دی

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

منم اولین بارداریم هست البته یه سقط تو هفته های اول داشتم انقد بقیه گیر میدن اعصابم خورد میشه چرا اس ...

یکم مواظب باش چون سابقه ی سقط داشتی نگرانتن وطبیعیه‌ منم الان باردارم کمی شرایطم نسبت به بارداری اولم فرق میکنه و کلا فعالیتتم نسبت به بارداری اول کم کردم وحواسمم بیشتر جمع کردم،الان تواین هوا دلم بیرون میخواد ولی نمیشه برم. ۵اردیبهشت غربالگری مرحله دوم رو دارم سونو ببینیم وضعیتم چجوریه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بهداشت هم فشار هم وزنت وهم صدای جنین و برات میزاره ویتامینامو هم حتما بخور تازه بهت ویتامین مجان ...

والا بهداشت اینجا چیزی بهم نداد فقط کلاس های زایمان هست که قراره برن و وزن و فشار  و صدای بچه رو کنترل میکنه .ویتامین ها هم کای دکتر برام مینویسه همه رو میخورم هرماه دکترمم سونو داره خودش تو مطب انجام میده و سونوهای مهم رو می‌فرسته بیرون

منم همینجوری ام. هفته 26. بیشتر بنظرم وول میخوره تا لگد بزنه. گاهی البته شکمم تکون میخوره. چون از خونواده ها دوریم کارای خونه ام رو میکنم. سفر هم رفتیم عید. پیش خونواده ها. دوتا استان مختلف. دکتر هم آخرین بار اواخر بهمن رفتم. خودش گفت مشکلی نداشتی بعد عید بیا. منم دیگه نرفتم. قرص آهن و کلسیمم رو خوردم. دیروز هم آزمایش قند دادم. هفته بعد جوابش رو بگیرم دکتر میرم. بهداشت هم تا حالا نرفتم. اصلا نمیدونم نزدیکمون هست یا نه. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
یکم مواظب باش چون سابقه ی سقط داشتی نگرانتن وطبیعیه‌ منم الان باردارم کمی شرایطم نسبت به بارداری اول ...

کسی از بارداری اولم و سقط خبر نداشت و نداره.سقطم هم بخاطر توقف رشد بود از۷ هفته رشد نکرده بود یعنی مشکلی ندارم .مد شده انگار تا باردار میشی باید دراز بکشی من نمیتونم البته فعالیتم زیاد نیست خیلی معمولی مثل قبل

منم همینجوری ام. هفته 26. بیشتر بنظرم وول میخوره تا لگد بزنه. گاهی البته شکمم تکون میخوره. چون از خو ...

منم چند روز دیگه میرم وقت دارم برام آزمایش قند هم مینویسه نه دکتر من میگه هر ماه به وقتش بیا .

والا بهداشت اینجا چیزی بهم نداد فقط کلاس های زایمان هست که قراره برن و وزن و فشار  و صدای بچه ر ...

اه واس من میده بهداشت البته شاید بهداشت با بهداشت فرق کنه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

کسی از بارداری اولم و سقط خبر نداشت و نداره.سقطم هم بخاطر توقف رشد بود از۷ هفته رشد نکرده بود یعنی م ...

آها،من که توبارداری اول فعالیت داشتم شکرخدامشکلی پیش نیومد دیگه کارای معمولی رو که باید انجام بدیم وقتی اونطوری میگن استرس منتقل میکنن خوب نیست.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

تا وقتی مشکلی نداری خودتو اذیت نکن هرکاری دلت می خواد بکن فقط ملایم تر  . همون دکتر که میری کافیه. نی نیتم تکون می خوره دستت بزار رو شکمت برا سلامتیش صلوات و سوره حمد بخون. خدا نگهشون داره برات. بی تحرکی خوب نیس.