2777
2789

کرفس...فسنجون...کدو...ماست خیار...گوجه....

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج و ماکارانی رو بیشتراز نیم ساعت نزار دم بکشه قندش پایینه ولی بیشتر زمان دمش باشه قندش میره بالا

دکتر بهم گف 

عدس پلو 

کدو 

شوید پلو 

لوبیا پلو 

عدسی بدون سیب زمینی

سوپ جو البته بدون هویج

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

اومدم یادبگیرم برای شوهرم 

من گاهی اینجوری درست میکنم سبزیجات بخارپز 

کلم بروکلی 

سالاد 

مرغ هیچوقت روغن نمیزنم 

بدون قند باید نشاسته کربوهیدرات نداشته باشه مثل نان و  برنج و سیب‌زمینی و ماکارونی اینا کمتر بپز 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

همه چیز قند داره 

من اونایی که بیشترن رو بهت میگم

از حبوبات نخود و بلال نخور

نان لواش نخور(ترجیخا سنگگ با سبوس فراوان بخور)

از میوه ها هندوانه خربزه طالبی ملون

برنج کم بخور

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

هرچیزی که توش برنج و ماکارونی و سیب زمینی نباشه  چربی غذا هم کم کن ،،،چون چربی باعث زیاد شد ...

جدی نخود نمیدونستم اخه خیلی دوست دارم ابپز میکنم با نمک و ابلیمو میخورم

مرغ و گوشتم چون ویار دارم نمیدونم بخورم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10376612/ایا-میدونستین-نون-و-پنیر-خامه-ای-بهتر-از-نون-خالی ...

این تاپیک راجع به مواد عذای بالانس شده است که برای رژیم دیابت و قند خوبه

proud femenist  
یکی گفت نخود خوبه؟

من دیابت دارم امتحان کردم خوب نیست

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

مرسی عزیزم  من قندم لب مرزه  شما قندتون چنده ؟ انسولین میزنین؟

من ده ساله مبتلام نوع اول از بچگی انسولین میزدم