2777
2789

من پرستار نیستم ولی دونفر از افراد خانوادم پرستارن و تا حد زیادی اشنام

تنها چیزی که میتونم بگم اگه روحیت حساسه و خیلی احساسی هستی اصلا به دردت نمیخوره

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1196247-7rJjg01   کاری داشتی ناشناس بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فکر کن یه ادمی که میخواد انتخاب رشته کنه میخواد از تجربه هات استفاده کنه و بسنجه که شرایطو داره ی ...

شیفت های طولانیی سختی کار زیاد حقوق کممم 

اما با علاقه باشع سختیاشو میشه تحمل کردد. مهاجر پذیره بسیار.  طرح اجباری داره دو سال 

دوره کارشناسیش ۴سالع سه سال اول درسای تعوری دارین و بعدش سال اخر میشه عرصه ۱و عرضه ۲.  همش داخل بیمارستانین

احب نفسک اولا❤️ اول خودتو دوسداشته باش💞🤫
من پرستار نیستم ولی دونفر از افراد خانوادم پرستارن و تا حد زیادی اشنام تنها چیزی که میتونم بگم اگه ...

من ادم حساسی نیستم و منطقیم و همدردی کردنم و اینام اصلا خوب نیست

ساعت کاریشو حجم زیاد کارش برای من قابل پسنده چون ادم تنهایی هستم 

هیچی  زندگیت میشه خواب شیفت شیفت خواب  یا بیمارستان شیفتی یا خونه خوابی حالت دیگه ای ندا ...

واقعاا!! اون همه تلاشو در نتیجه رسیدن به موفقیت می ارزید؟ 

کار راحت پیدا میشه؟ برای رسیدن بهش چه سختیایی داشت؟ 

من از اول باعلاقه وارد رشته پرستاری نشدم.ولی الان عاشقانه دوسدارم کارم رو...همه چیش برام لذت بخشه...شغلیه که اگه دوسش داشته باشی و درست و باوجدان باشی خیلی حس خوبی به زندگیت میده...یه خوبی خیلی بزرگی رشته پرستاری که فکر می کنم بخاطر حرفه ای شدن در کارعملی هست که حتی ازپزشک ها هم بیشترهست.ه اندازه پرستار در زندگی خصوصی خودشون و اطرافیانشون خیلی میتونه کمک کننده باشه حرفه ای که داریم.من ۱۵ساله که پرستارم بامدرک کارشناسی ارشد

واقعاا!! اون همه تلاشو در نتیجه رسیدن به موفقیت می ارزید؟  کار راحت پیدا میشه؟ برای رسیدن بهش ...

درسای سخت تو دوران دانشگاه 

شیفتای سخت تو دوران کار 

در حدی که من از شدت سختی درسا و شیفت ها پرخوری عصبی گرفتم و ۲۵ کیلو چاق شدم 

در یه کلام نمی ارزه امیدوارم قبول کنی چون بعضی ها گوش نمیکنن وقتی عمر و انرژی و جوونیشون پای این رشته رفت و دیگه نه راه پس داشتن نه راه پیش اون وقت پشیمون میشن 

من ادم حساسی نیستم و منطقیم و همدردی کردنم و اینام اصلا خوب نیست ساعت کاریشو حجم زیاد کارش برای من ...

پس خوبه

ادامه پیاممو اگه حساسید نخونید 

مثلا تعریف میکرد وقتی بیمار تصادفیو که نصف سرش رفته بود میخواستن از امبولانس بیرون بیارن نصف مغزش  تالاپ افتاد کف سالن  

یا یه نفر ک چند وقت بیمارت بوده هرروز میدیدیش یهو میوفته میمیره و شیون و داد و بیداد خانواده ها روانتو زخمی میکنه 

یا یکی ک خودکشی کرده و پشیمونه التمااااست میکنه نجاتش بدی ولی چون دیر اوردنش معدش خونریزی کرده تو هرکاری میکنی فایده نداره جلو چشات با اون همه گریه و التماس خون بالا میاره میمیره   

منم عاشق محیطشم عاشق کمک به دیگرانم ولیییی واقعا تحمل این چیزارو ندارم 

یه روز رفتم بیمارستان فقط در حر یه شیفت اونجا بودم روز تعطیل بود مردم رفته بودن تفریح دوسه تا تصادف شده بود با اینکه تلفات نداشت و کسی اسیب جدی ندیده بود ولیاون حال و روز پریشون و سرو صورت خونی و گریه هارو ک دیدم بماند ک اونجا چقد براشون گریه کردم تا چند روز قشنگگ حالم گرفته بود

البته این دونفر ک میگم یکیشون به شدت سردو بی احساسه با این حال یکم اذیت میشه و یکیشون ک یکم احساسیه خیلی پشیمونه 

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1196247-7rJjg01   کاری داشتی ناشناس بگو