2777
2789
عنوان

عمل بینی تو تبریز بیاین گلای من

| مشاهده متن کامل بحث + 5513 بازدید | 24 پست
پزشکی هست که اگر از بینی که عمل کرده ایرادش رو بگی،خیلی بی ادبانه برخورد میکنه

خیلی اخلاق خوبی دارن خیلی مودب خیلی کار بلد

یدونه ناراضی من ندیدم تو بیماراش

همه راضی بودن خودمم دوونیم ماهه عمل کردم بشدت راضیم و همه میگن خیلی خوب شده مشکلیم ندارم از هیچ لحاظ

من دوونیم ماه پیش عمل کردم بشدت راضیم دو هفته بعد از منم برادر زادم عمل کرد راضیهتو مطبشم هیچ ناراضی ...

این حرف شما خیلی بده چرا باید دروغ بگم. این سایت نظر دهی هست.من از دکتر نظری اصلا  راضی نیستم که اومدم این سایت می خوام نظرم رو بگم.من هم حالت تهوع نداشتم ولی از فرم بینی ام اصلا راضی نیستم. هر انسان ازادی بیان داره. الان من باید به شما بگم دروغ میگید! ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این سایت سخن حفیقت بگین.مردم هزینه میکنن.الکی تعریف نکنین.بعد مجبور بشن برن ترمیم .من خودم مطب دکتر نظری بودم به غیر بینی های آسان که هر پرشکی می تونه عمل کنه.ولی نظری نوک بینی ها رو حالت نیمه خوکی درمیاره.ظاهر آدم رو خراب میکنه

تو این سایت سخن حفیقت بگین.مردم هزینه میکنن.الکی تعریف نکنین.بعد مجبور بشن برن ترمیم .من خودم مطب دک ...

من چندماه رفتم مطبش هیچ ناراضی نداشت بینی من رو هم بعد از پنج ماه هرکی میبینه میگه خیلی قشنگ شده

به هرحال ممنون بابت نظرتون

من چندماه رفتم مطبش هیچ ناراضی نداشت بینی من رو هم بعد از پنج ماه هرکی میبینه میگه خیلی قشنگ شدهبه ه ...

از شما خواهش میکنم تبلیغ نکنید چند تا از نظرهای منفی اش رو من خودم دیدم زود پاک کرده ار پست ها.واین که نارضایتی ها رو من خودم از نزدیک دیدم.شما دارین به مردم ظلم میکنین.بینی ام الان یک نیم رخ اش بالا هست نیم رخ دیگه اش پایین.

از شما خواهش میکنم تبلیغ نکنید چند تا از نظرهای منفی اش رو من خودم دیدم زود پاک کرده ار پست ها.واین ...

برای من منفعتی نداره اصلا تبلیغش

من راضی بودم و اطرافیانمم ک عمل کردن راضی بودن

ناراضی هم شاید داره من ندیدم بازم ممنون از نظرتون

من دوونیم ماه پیش عمل کردم بشدت راضیم دو هفته بعد از منم برادر زادم عمل کرد راضیهتو مطبشم هیچ ناراضی ...

سلام ببخشین واقعا دکتر نظری کارشونو پسندیدین مشکل تنفسی ندارین بعد عمل که مشکل فس فس ندارین؟؟؟من مشکل انحراف بینی دارم بسیار هم حساس و وسواسی ام بنظرتون برم پیش دگتر نظری؟؟؟؟؟

ما مطب دکتر نظری رفتیم و چون از دوستای همسرم بودن 

برامون لیست ترمیمی هارو نشون دادن و گفتن که ببین چقدر ترمیمی داریم من قول نمیدم اونجور که میخوای باشه و فلان و عملو توصیه نکرد بهمون .سبک دکتر نظری طبیعیه و اصلا زیاد دستکاری نمیکنه

زرین قلم هم 

هم کارای خوب داره هم بد 

من جفت کاراشو دیدم 

کارای دکتر لطفی رو هم دیدم افتضاح

کارای شیوا نائب رو هم هم ناراضی هم راضی

تا مشکل تنفسی و شکستگی نداری دستکاری نکن دماغتو