2777
2789
عنوان

عمل بینی تو تبریز بیاین گلای من

5503 بازدید | 24 پست

بچه ها نظرتون راجب دکتر محمدرضا نظری چیه ؟ تعریفشو ک خیلی شنیدم میخوام ببینم کسی هست دوستاش یا خودش یا اطرافیان عمل کرده باشن دیده باشه ؟ هرچی میدونید بگید

یا هر دکتر دیگه ای 

مامان من رفته اولای اسفند تبریزیم اسم دکتر زرین قلم هست دوتام از فامیلامون به همین رفتن راضی ان 

اگه استخونیه دماغت خودتو قشنگ از قبل به یه درد غیر قابل تحمل اماده کن مامان من استخونی بود انفد درد کشید ها 

یدونم حتما بعد عمل همراهی که کنارت میشه حتما مژه و ابرو هاتو بشوره چون یه ماده میزنن که باعث میشه موها بچسبن و ریزش نکنن که تو عمل خدایی نکرده وارد بینی نشه و این ماده رو نشوری باعث ریزش مژه ها و ابرو میشه مامان من نمی دونست مژه هاش کمی ریزش کرده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من رفته اولای اسفند تبریزیم اسم دکتر زرین قلم هست دوتام از فامیلامون به همین رفتن راضی ان  ...

زرین قلم و میشناسم اتفاقا پیجشو دارم

چچچچ خوببب من اطلاعی نداشتم از این موضوع

در مورد دکتر نظری و هر دکتر دیگری هیچ وقت از اینستگرام تصمیم نگیرین.برید از نزدیک عمل هاشون رو ببینین، پرسوجو کنین.چون هر پزشکی عمل های بی ایراد می گذارن.و همچنین دوستداران آن پزشک ازشون تعریف کرده باشن و ایراد پزشک رو مطرح نکنن.

هر کی یه ذره عقل داشته باشه با دکتر محمد رضا نظری عمل نمیکنه.

من دوونیم ماه پیش عمل کردم بشدت راضیم دو هفته بعد از منم برادر زادم عمل کرد راضیه

تو مطبشم هیچ ناراضی نداره لطفا دروغ نگید

من نه تامپون گذاشت تو دماغم ن بالا اوردم ن حالت تهوع

روزیم ک رفتم اتلمو برداشت شبش رفتم عروسی و بپر بپر