2777
2789

سلام جانم 

همه تاپبکاتو قفل میکنی 

لطفا بازم داستانی بود منم تگ کن 😍یا لایکم کن 

داستان زندگیت منو  هیجان زده کرده😁فقط پیشنهادم اینه زیاد از حد رفت امد نکنی 

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خیلی به فکرتم از امین آقا خبری نشد ؟؟؟ هی میام سایت به امید اینکه تگم کرده باشی

سلام عزیزدلم چرا همش میبینمش

مامانشم میبینم

اما هیج حرکتی نمیبینم ازش فعلا منتظرم ببینم چی میشه اروقت میبنتم سلام میکنیم بهم

ببین من با پوست شیر کاری ندارم ولی توروخدا تو تاپیک های که مربوط به همسایه اتونه منم تگ کن 🤩🤤 مرس ...

سلام عزیزدلم چشم حتما اگه خبری شد تگت میکنم 

مرسی ک بفکرمین

والا دیگ از بیکاری نشستم فیلم میبینم چ کنیم

@چشم_رنگیشم  

سلام جانم  همه تاپبکاتو قفل میکنی  لطفا بازم داستانی بود منم تگ کن 😍یا لایکم کن  ...

سلام عزیزدلم اره قفل میکنم ک پربازدید نشن یا اهالی سایت کارگاه بازی درنیارن چشم گلم اگه خبری شد حتما تگت میکنم

کلا اون چند روز پشت سرهم اتفاقای خوب افتاد

سوار ماشینش شدم

یا بامامانش هم مسیرشدم

براشون سبزی پاک کردم

بعد اون روزا دیگ هیچ اتفاقی نیفتاده همش باخودم میگفتم ببین چقد پیشرفت کردم اما اینافکر من بوده صرفا

حتی نمیدونم کارش چیه

شاید دوس دختر داره ازکجا معلوم

عیزم ت گوگل سرچ کن سایت سیما فیلم ببین

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  
۲ روزه دیدم همشونو الان سردرد دارم ب اون ی چاره بگو     تازه از فکر قسمت ۷و۸خوبم نمیبره ...

آخخ ک خیلی فیلمه مضطربیه لنتی😔😂 

خب ببین سحری الان بخور بعدم قرص بخواب 

تا مشکلات بعدی بدرود😂🙏🏻

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  
آخخ ک خیلی فیلمه مضطربیه لنتی😔😂  خب ببین سحری الان بخور بعدم قرص بخواب  تا مشکلات بعدی ...

نه دیگ باس نماز بخونم

ازطرفی یکم معده ام ضعیفه زود گشنم میشه باید همون سحری بخورم

من خودم نگه داشتم ک تموم شه قسمتها بعد ببینم اخه عادت ندارم منتظر ی چیزی باشم

نمیدونستم ۲قسمتش مونده وگرنه بازم صبر میکردم

من رمانم شروع کنم یه شبه کورمیشم تموم میکنم

میدونی نظر من درمورد قطره چکونی اینه ک انگار یه کباب داریاگه اونو به ۲۴ قسمت تقسیم کنی و هر هفته بیای یه تیکشو بخوری لذت بخشه یا همشو باهم بخوری؟خب معلومهباهم خوردنش لذت بخش تره حتی اگ‌معده ات درد بگیرههه

سلام عزیزدلم اره قفل میکنم ک پربازدید نشن یا اهالی سایت کارگاه بازی درنیارن چشم گلم اگه خبری شد حتما ...

اره گلم کار درستی میکنی 

بله پیشرفت چشم گیری کردی😉 

به امید خدا بلکه ام دوست دختر نداشت😁

امیدوارم هرچی که خیره اتفاق بیفته برات❤️

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
سلام عزیزدلم چرا همش میبینمش مامانشم میبینم اما هیج حرکتی نمیبینم ازش فعلا منتظرم ببینم چی میشه ار ...

ان شاالله خبرای خوشی بشه عزیزم 

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز