2777
2789
عنوان

خانوما بازم سوال تو رو خدا بیاید ؟

151 بازدید | 11 پست

همسرم داره خونه میخره حوالی 2/5 میلیارد

میگه بعدش خالی خالی میشه دستم تا یه سال و زیر قسط میرم

و نمیتونم سه تا قلم کالا ( یخچال - تلویزیون - فرش ) که گردنم بوده رو بخرم

بنظرتون من بخرم و از بقیه چیزای اضافه جهازم بزنم عیب داره ؟ یا بندازم باز گردن همسرم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخر شوهرت داره خونه میخره تو هم این چیزها رو بخر 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

میخاستم از فرش بگذرم و یخچال خوب بگیرم با تلویزیون معمولی

هرطور خودت صلاح میدونی در کل یجوری باشه هم با شوهرت همکاری و رفاقت کنی هم اینکه اینطور نباشه که فکر کنه هرجا خواست میتونه راحت شونه خالی کنه

والله طرفهای ما همه جهیزیه رو دختر میبره

طرف ما معمولا سه قلم کالا با داماده

اما تو این گرونی همسرم داره خونه میخره و داره همه چی شو میفروشه

زیر ماهی 6-7 تومن قسط هم میخاد بره

بخاطر همین دلم نمیاد واقعا نخرم

اوهوم میدونم واقعا خالی میشه حتی ماشینشم گذاشته فروش ...

آخی عزیزم درست خسته ولی خونه خیلی واجب تو این روزها  برین زیر یه سقف با هم پول جمع کنید میتونید به خواسته های دلتون برسید خوشبخت پایدار باشید همیشه 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

طرف ما معمولا سه قلم کالا با داماده اما تو این گرونی همسرم داره خونه میخره و داره همه چی شو میفروشه ...

به نظرم بخر اونم که از زیر بارش درنمیره به هرحال واسه اون خ ونه میخری که خودتم توش زندگی میکنی ببین فرش ماشینی بخر یخچالتو با کیفیت بخر تلویزیونی اگر اینچ اش زیاد نباشه مهم نیس من بودم میخریدم

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی