2777
2789
عنوان

مشکل پسرم

938 بازدید | 38 پست

سلام دوستان پسرم 21ماهشه ولی خوب حرف نمیزنه فقط بعضی چیزا رو میگه ولی زیاد متوجه حرفهام نمیشه مثلاً اگه بگم برو کنترل رو بیار اصلا نمیاره با برو لیوان رو بیار اصلا نمیاره و اینم بگم خیلی آرومی هست خیلی نگرانم لطفاً اگه کسی شرایط منو داشته بهم کمک کنه

اول همه تیوی رو خاموش کن اهنگ نزار.گوشی ازش بگیر،کم کم خوب میشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیشتر باهاش حرف بزن مثلا گشنشه برو غذاشو بیار پیشش بشین رو زمین بعد بگو عه قاشقت کو برو قاشقت رو بیار غذا بخوریم اینجوری مجبور میشه به حرفت گوش کنه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اینجا در مورد اوتیسم نوشتن که بچه علایمی داره ولی پسر من اونجوری نیست کاملا به اسمش واکنش نشون میده مثلاً اگه بگم فلان کارو نکن نمیکنه ولی اگه بگم فلان چیزو بیار نمیاره

بهش میگم ولی کاملا بی تفاوت میشینه نگام می‌کنه 

شاید حوصله نداره 🤧بچه ات خیلی مووده 🥲

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

آره بچه آرومیه کلا تو کار خودشه او خونه هم خودش آروم بازی می‌کنه با اسباب بازیاش

تاا حالا بغلت کرده ؟ بهت محبت داره ؟ یا به باباش ؟ یا کلا سرده؟

پسرت خیلی شبیه پسر منه. من همین سنا بود ک بردمش گفتاردرمانی. گفت اینکه کلمه خیلی نمیگه رو فعلا بذار کنار، اون بخش درک نکردن حرفا مهم تره. اول اون باید درست بشه. ولی نگران نباش باهاش تمرین کنی راه میفته ایشالا. 

اعضای بدنشو میشناسه؟ دستت کو پات کو و .... ی جوری با نگاهی چیزی بهت میفهمونه بلده؟

بگب دست دسی کن، بای بای کن، سرسری کن، زبونتو دربیار و .... بدون اینکه خودت انجام بدی انجام میده؟

تو کتاب مثلا بگی هاپو کو؟ اشاره میکنه نشونش بده؟

کلا با دست اشاره میکنه ب چیزی خواستشو بگه؟

چیزایی ک از من پرسید این جور چیزا بود. شمام ببین اگر بیشتر اینا رو نداره با ی گفتاردمانگر مشورت کن بهت ی سری تمرین میده باهاش بکنی

تاا حالا بغلت کرده ؟ بهت محبت داره ؟ یا به باباش ؟ یا کلا سرده؟

اره منو باباشو بغل می‌کنه هروقت پیشش دراز میکشم تازش میکنم خوشش میاد همش دستمو میگیره میچسبونه رو صورتش که بازم نازش کنم ولی هرچقدر بهش میگم تو هم منو بوس کن نمیکنه

2790
2778
2791
2779
2792