2777
2789
عنوان

مشکل پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 38 پست
من یکی دوهفته اس بردمش اینحا دارام کاری مهدشو میکنم از شنبه ببرمش  بیین اولین چیز همین حسی که ...

تشخیص خیلی مهمه جای قبلی که من بردم جای معروفی بود ولی الکی واسه پول اونو گفته بود 

فقط لبخند بزن 🫶🏻

ذاتا پسر من یه مدلیه آرومه تو کار خودشه که دقیقاً رفتارش مثل پدرشوهرمه.شوهرمم میگه این مثل بابامه خودتو زیاد نگران نکن.ولی من هر روز به خاطر این مسئله خودخوری دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یکی دوهفته اس بردمش اینحا دارام کاری مهدشو میکنم از شنبه ببرمش  بیین اولین چیز همین حسی که ...

نه تهران نیستم شهرستانم.میخوام از خانه رشد کمک بگیرم به نظرتون اونجا خوبه؟؟

ذاتا پسر من یه مدلیه آرومه تو کار خودشه که دقیقاً رفتارش مثل پدرشوهرمه.شوهرمم میگه این مثل بابامه خو ...

منم خیلی حرص خوردم، الان مغز سرمو صب تا شب میخوره بسکه حرف میزنه و سوال میپرسه. 

از توصیفاتی ک کردی من حس میکنم همون درک کلامیش عقبه مثل پسر من. با یکی دو تا گفتاردرمانگر مشورت کن، وقتی خیالت راحت شه ک مشکل خاصی نیست و فقط تاخیره، دگ میتونی با ارامش باهاش تمرین کنی

نه تهران نیستم شهرستانم.میخوام از خانه رشد کمک بگیرم به نظرتون اونجا خوبه؟؟

برای شروع اولیه خوبه اره ببر اگه بتونی یه روزه بیای تهران بببریش اینجا عالیه خیالت تخت تخت میشه چون واقعا ارزشش رو داره تلفنی وقت بگیر ببر ببین چی میگه 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
برای شروع اولیه خوبه اره ببر اگه بتونی یه روزه بیای تهران بببریش اینجا عالیه خیالت تخت تخت میشه چون ...

امروز که جمعه هستش ایشالا فردا تو سایتش ثبت نام میکنم تلفنی وقت میگیرم 

منم خیلی حرص خوردم، الان مغز سرمو صب تا شب میخوره بسکه حرف میزنه و سوال میپرسه.  از توصیفاتی ک ...

ببخشید پسر شما هم مثل پسر من بود؟؟مثلا اگه ازش می‌خواستین چیزی بیاره براتون نمیاورد

بعدش خوب شد؟؟منم از اوتیسم میترسم.واقعا هم رفتار غیرمعقولی تو خونه یا بیرون نداره که نگرانش باشم تنه ...

نهه وقتی میگی به محبت واکنش نشون میده پس اوتیسم نیست اوتیسمیا میخوان تنها باشن و از محبت و لمس شدن خوششون نمیاد پسر همسایمون هم همینطور بود اینقد ناراحت بودیم چرا حرف نمیزنه چرا یه جوریه الان چهار ساله اشه دیگه مغز برامون نذاشته از ۷صبح یه ریز حرف میزنه تا ۲شب😐😂

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ببخشید پسر شما هم مثل پسر من بود؟؟مثلا اگه ازش می‌خواستین چیزی بیاره براتون نمیاورد

بله. بره بیاره ک هیچی، توپ جلوش بود میگفتم توپو بده مامان فقط نگام میکرد. اصن نمیفهمید من چی میگم انگار.