2789
عنوان

مشکل پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 38 پست

[QUOTE=283989045]پسرت خیلی شبیه پسر منه. من همین سنا بود ک بردمش گفتاردرمانی. گفت اینکه کلمه خیلی نمیگه رو فعلا بذار ...[/QUOTEاره دست دستی اینارو بلده ولی اگه بهش بگم تو کتاب هاپو کو نمیدونه.پسر شما بهتر شد؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=283989045]پسرت خیلی شبیه پسر منه. من همین سنا بود ک بردمش گفتاردرمانی. گفت اینکه کلمه خیلی نم ...

هاپو رو خودت بهش مثلا یاد دادی کدومه؟؟

چقدر باهاش تمرین تکرار میکنی

یک عدد کاربری ۸۹ هستم که قطع دسترسی شدم

زیاد اصرار نکن بهش برای انجام کاری 

سعی کنید با الگو برداری یاد بگیره 

مثلا اگه شما و پدرش رو در انجام کارها ببینه صد در صد الگو برداری میکنه فقط صبور باش 

برای صحبت کردن هم براش زیاد داستان بخون 

ببخشید میشه راهنماییم کنین شما چیکار کردین؟؟

ی مدت گفتاردرمانی بردم. البته تلفنی بود چون زمان کرونا بود. بهم تمرین میگف. بعدش دگ خودم هی توانایی های کلامی هر سن و چک میکردم، متناسب با اینکه چیا باید بلد باشه خودم تو باری و کتاب خوندن و .... باهاش تمرین میکردم

زیاد اصرار نکن بهش برای انجام کاری  سعی کنید با الگو برداری یاد بگیره  مثلا اگه شما و پد ...

ببین مثلاً اگه ببینه منو باباش چیکار میکنم اونم انجام میده همه چیز یادش میمونه حتی اگه یه ماه هم از روش گذشته باشه مثلاً رنگ توپهاشو تشخیص میده درست می‌ذاره سر جای خودشون مثلاً آبی رو میذاره تو جای آبی بدون اینکه من بهش یاد بدم ولی اینکه بهش بگم فلان چیزو بیار اصلا نمیفهمه اینم منو اذیت میکنه

من دلشتم روانی میشدم یه جا بردم گفتن تو طیفه‌(اوتیسم)پسرم سه سالشه هنوز حرف نمیرنه  یعنی چندوقته اون جای قبلی اینو‌بهم گفته بود انقدر خودخوری کردم به احدی هم نگفتم همه رو ریختم تو خودم   بازی درمانی هم رف چند جلسه تغییری نکرد 

خلاصه اتفاقی یه نفر اینجارو معرفی کرد بردمش یه ربع خود دکتر ابراهیم پیشیاره ارزیابیش کرد 

گفت باید ببریش مهد و تی وی و موبایل و تبلت فقط دو تا نیم ساعت ببینه درست میشه وچون من خیلی بیرون نمیبرمش به خاطر شرایطم همش تو خونس طفلی گف حتما باید به غیر مهد پارک هم بره محیط باز باشه حسهاش تحریک شه

فقط لبخند بزن 🫶🏻
من دلشتم روانی میشدم یه جا بردم گفتن تو طیفه‌(اوتیسم)پسرم سه سالشه هنوز حرف نمیرنه  یعنی چندوقت ...

بعدش خوب شد؟؟منم از اوتیسم میترسم.واقعا هم رفتار غیرمعقولی تو خونه یا بیرون نداره که نگرانش باشم تنها چیزی که نگرانم این مورده.

بنظر من ی جلسه گفتاردرمانی ارزششو داره، ی ارزیابی کلی میکنه لااقل خیالت راحت میشه ک مشکل خاصی نیست و فقط تاخیر کلامیه. بهت میگه تو چیا عقبه و خلاصه بهت دید میده ک اوضاع چطوره. 

بعدش خوب شد؟؟منم از اوتیسم میترسم.واقعا هم رفتار غیرمعقولی تو خونه یا بیرون نداره که نگرانش باشم تنه ...

من یکی دوهفته اس بردمش اینحا دارام کاری مهدشو میکنم از شنبه ببرمش 

بیین اولین چیز همین حسی که من مادر بهش منتقل میکنم از وقتی اسم اوتیسم برداشت این دکتر دومی از روش حالم خوب شده و حال بدمو به بچه مم نمیدم انگاری ناخوداگاهم تاثیر داشت تو قضیه 

تهرانی؟

فقط لبخند بزن 🫶🏻
ببین مثلاً اگه ببینه منو باباش چیکار میکنم اونم انجام میده همه چیز یادش میمونه حتی اگه یه ماه هم از ...

اگه ببینه که پدرش به حرف شما گوش میده یاد میگیره 

فکر کنم از اینکه کاری ازش بخواهی انجام بده خوشش نمیاد 😄 زور میاد بهش 

فقط دوست داره کاری که دلش میخاد رو انجام بده 

یه کم کارتون سخته 

فقط و فقط الگو برداری میکنه