2777
2789
عنوان

مرگ همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 8334 بازدید | 83 پست
خیلی داغ بزرگی رو تجربه میکنی عزیز دلم  خدا بهت صبر بده.  کمکت کنه بتونی این روزا رو پشت ...

ممنون ازین همه درکتون. خودمم فعلا قصد ندارم حرفی از رفتن بزنم تا یکم شرایط روحیمون بهتر بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شرایط من خیلی سخته. خونه ما مثل بقیه افراد عادی نیست. از منطقه شهرشون دوریم. یه منطقه نسبتا خالی ...

یا خدا همسرت چند سالش بود؟ ینی با جن ارتباط داشت؟؟؟آ

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
ممنون ازین همه درکتون. خودمم فعلا قصد ندارم حرفی از رفتن بزنم تا یکم شرایط روحیمون بهتر بشه.

باید درک کنیم تا درک بشیم. برای شرایط خونتون روزی یه بار سوره ی ياسين رو با صدای بلند بخونید. 

این سوره اجنه ی کافر رو بیرون میکنه. حتما بلند بخونید. 

حتی میگن بخونید روی آب و بپاشید به دیوار ها. البته جز دیوار دستشویی. 

تسلیت میگم عزیزم 

به نظرم با حساب و کتاب شروع کن به برگشتن پیش خانواده ت، اول همه بیمه رو درست کن بعدش تا میاد خونتون فروش بره بزار برای اجاره با پولش برای خودتون خونه اجاره کن وقتی کارها انجام شد به خانواده شوهرت اطلاع بده،  فکر کنم به صلاحت نباشه که زودتر بگی

یا خدا همسرت چند سالش بود؟ ینی با جن ارتباط داشت؟؟؟آ

همسرم ۳۷ سال داشت. اره با انواع اجنه ارتباط داشت. این موضوع توی خانوادشون ارثی هست. تا دوسال بعد ازدواجمون بهم نگفته بود تا از ترس فرار نکنم. ولی بعد از بچه دار شدن بطور اتفاقی متوجه شدم

تسلیت میگم عزیزم  به نظرم با حساب و کتاب شروع کن به برگشتن پیش خانواده ت، اول همه بیمه رو درست ...

خانواده شوهر من به پول خونه ما نیازی ندارند و بحث ورثه منتفی هست. ماشالا اینقد زمین و املاک دارند که چشمشون به این خونه نیس

با تصادف. شب ۸ یا ۹ فروردین. مرد خیلی خوبی بود

بهشون حق بده پسرشون ۹روزه فوت کرده حالا شما هم حرف از رفتن میزنید ونوه ها رو میخوای ببرید خدایی یکم سخته براشون بزارید یه مدت بگذره تا این داغ براشون سبک تر بشه بعد تصمیم بگیرید

همسرم ۳۷ سال داشت. اره با انواع اجنه ارتباط داشت. این موضوع توی خانوادشون ارثی هست. تا دوسال بعد ازد ...

شاید مرگشم ربطی به این موضوع داشته باشه اکثر کسایی که با اجنه ارتباط دارن میمیرن.

اللهم عجل لولیک الفرج 💚