2777
2789
عنوان

مرگ همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 8334 بازدید | 83 پست
چون میدونم خانواده خودم بیشتر میتونن کمک حالم باشند. خانواده خوبی داره ولی توی این ۸ سال نتونستند بی ...

هرکسی صلاح زندگی خودشو میدونه ولی باید قوی و مستقل باشی دیگه روب هیچکس حساب نکنی حتی خونوادت اگه واسه حالت میخای بری کار خوبی میکنی ولی بدون که نمیتونی مشکلاتتو ببری خودت سنگین تری اونطوری خودتو نبازی اصلا اینم میدونی حتما که خانوادت اون۳تابچه ان درحال حاضر و تاهمیشه انشالله سایت روی سرشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تاپیک هات حتی یه مورد درباره مرگ همسرت نیست درمورد خیانتش گفتی مطمئنی ...

از روزی که فوت شده نتونستم بیام نی نی سایت. فقط ۹ روز شده. خیانتشم یه موضوع دیگه است که بعدها باید مطرح کنم. ولی بحث الان من قانع کردن خانوادشه

استارتر بنظرم اول مسئله خونه و مالی رو حل کنید چون سخته سه تا بچه داشتن و بعد تصمیم بگیرید برای رفتن

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

خدارحمتشون کنه 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اخه تا چهلم یا تا سالش باید صبر کنی بعد حرف از رفتن بزنی تو قسمت‌های زندگی ما اینه

اخه شرایط من خیلی سخته. خونه ما مثل بقیه افراد عادی نیست. از منطقه شهرشون دوریم. یه منطقه نسبتا خالی از سکنه. بعد هم چون همسرم موجودات ماورایی رو میدید و ارتباط داشت بعد ازون طور میتونم تنها توی خونه سپری کنم؟

چه حرفایی می‌زنید     یعنی دیگه حق زندگی و تایپیک زدن نداره از کجا فهمیدی تو دلش چی م ...

اول اینکه حتما علم غیب دارن، دوم اینکه از نظر بعضی کاربرا عکس العمل همه انسانها تو غم و شادی و خشم و .... باید مثل هم باشه😏

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اخه شرایط من خیلی سخته. خونه ما مثل بقیه افراد عادی نیست. از منطقه شهرشون دوریم. یه منطقه نسبتا خالی ...

نه ب هیچ‌وجه برو‌ اما اول حقتومشخص کن خونه بیمه بعد ب یه بزرگتربگو بیان حرف بزنن

آدم توشرایط شما به این مسائل فکرنمیکنه

شما توی شرایط من نیستی آخه. همسر من توی این خونه با موجودات ماورایی ارتباط داشت. اتفاقهای عجیب میوفتاد و میوفته. من تنهایی سکته میکنم توی خونه. فقط و فقط بخاطر شوهرم میتوتستم تحمل کنم اینجا رو. محل ما از شهر تسبتا دوره و نو ساز. همسایه ای ندارم اطرافم