2777
2789
عنوان

مرگ همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 8334 بازدید | 83 پست
بهشون حق بده پسرشون ۹روزه فوت کرده حالا شما هم حرف از رفتن میزنید ونوه ها رو میخوای ببرید خدایی یکم ...

ممنون از نظرت. منم فعلا قصد ندارم برم. باید یکم حال روحی هممون بهتر بشه.میخوام یکم فکر کنم روی رفتنم. همگیمون شوک وحشتناکی رو سپری کردیم.

همسرم ۳۷ سال داشت. اره با انواع اجنه ارتباط داشت. این موضوع توی خانوادشون ارثی هست. تا دوسال بعد ازد ...

تا ۹ ماه وثت داری انحصار وراثت کنی و تحویل بیمه تامین اجتماعی بدی وگرنه حقوق شوهرت قطع میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر چرت و پرت ها رو به دل نگیر ،خداییش تعداد آدمهای بیشعور تو نی نی سایت داره روز به روز بیشتر م ...

دقیقاً حالا اگه تاپیک میزد درباره مرگ همسر....میگفتن چطوره همون روزای اول اومدی نی نی سایت ....دیدم که میگم ...تو یه تاپیک یه دختره زده بود شب اول قبر مادرمه ...همه پریدن بهش چطور با این حالت تاپیک زدی ...دیگه فکر نمیکنن طرف اینجوری میخواد خودش خالی کنه شاید کسی رو نداره ....نمیدونم کی میخوایم متوجه بشیم به تفاوت های همدیگه احترام بزاریم ...

من اصلا سر در نمیارم از انحصار وراثت.نمیدونم چیکار باید بکنم

برو شورای حل اختلاف 

همراه با کارت ملی ،شناسنامه همسرتون و خودتون و بچه ها 

سند ازدواج و گواهی فوت هم ببر 

پرونده تشکیل میدن ،تو روزنامه آگهیشون رو میزنن ،یک ماهی زمان میبره اما بازم بستکی به دارایی های همسرتون داره 

بعد بهت برگه انحصار وراثت میدن 

دوباره همراه با همون مدارک قبلی و برگه امحصار وراثت میری بیمه هم یه مبلغی بابت هزینه های مراسم کفن و دفن بهت تعلق میگیره،هم بیمه عمرشون ،هم حقوقشون منتقل میشه به شما 

اونجا مراحل رو بهت میگن دقیق

🌈🖤⛵
دقیقاً حالا اگه تاپیک میزد درباره مرگ همسر....میگفتن چطوره همون روزای اول اومدی نی نی سایت ....دیدم ...

نمیدونم بعضیا کی متوجه میشن، که رفتارها، فرهنگ ها، واکنش ها، ارتباطات ، رسم و رسوم، و. .... تو افراد مختلف متفاوته و همه لزوما مثل هم نیستن☹️

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

سلام

تسلیت میگم

خدارحمتشون کنه

باید برید دفترخونه و مدارک ببرید و درخواست گواهی انحصار وراثت بدید نمیدونم چقدر اما چندماه طول میکشه تا بیادمهریه و یک هشتم ازاموال همسرتون مال شماست و‌بقیه اش همه مال بچه هاتون

پدرم اذر پارسال فوت شد دوهفته بعد فوتش درخواست دادیم هنوز نیومده تقریبا الان سه ماهه برادر اولیم طبق وصیت قیم پدرمون هست

اون‌خونه رو تخلیه کنید چون مناسب روحیه ی شما نیست و‌اگر میتونید برید نزدیک پدرشوهرتون اما اگر توانش رو ندارید برید نزدیک پدرتون

درضمن احتمال داره پدرشوهرتون اجازه ندندبرید شهر دیگه چون ازنظر شرع و قانون قیم بچه هاتون بعد همسرتون پدرشوهرتون هست پس مسالمت امیر حلش کنید

بچه هاتونو قوی و مستقل باربیارید تا مایه افتخار شما باشند

سلام تسلیت میگم خدارحمتشون کنه باید برید دفترخونه و مدارک ببرید و درخواست گواهی انحصار وراثت بدید ...

پدر شوهرم فوت شدن و فقط دوتا برادر داره همسرم. البته مادرشون در قید حیات هستن

اخه خیلی طولانیه. الان دغدغه من رضایت گرفتن از خانوادشه برای رفتن .طوری که دلشون هم نشکنه

فعلا هیچی نگو چون داغشون تازه هست...تا سر لج نیفتن... متاسفانه اونا هم از اموال پسرشون ارث میبرن ...البته اگه خودشون آدمای منصفی باشن از حق بچه یتیم ها نمیبرن ...به نظرم الان رو این موضوع متمرکز شو بخاطر بچه هات ...تا بعد که همه چیز به اسم بچه هات کردی شده یکسال دیگه بعد بدون خجالتی بگو میخوام برم 

پدر شوهرم فوت شدن و فقط دوتا برادر داره همسرم. البته مادرشون در قید حیات هستن

احتمالا مادرش یا برادراش مخالفت کنند باید بگید ازاون‌خونه میترسید و باخانواده تون راحتترید ونمیخواید مزاحم اونا بشید

احتمالا مادرش یا برادراش مخالفت کنند باید بگید ازاون‌خونه میترسید و باخانواده تون راحتترید ونمی ...

من قصد ندارم با خانواده خودم زندگی کنم. قصدم اینه که خونه اینجا رو بفروشم و برم شهر خودم خونه بخرم. ولی چون خانواده همسرم خیلی از ما دور میشند ممکنه مخالفت کنند. من میخوام یه جوری راضیشون کنم