که هنوز پری شدن زنو قایم میکنن عاقا مثلا ماه رمضونه شاید یکی پری باشه بعد باید همش مراقب باشه جلو بقیه چیزی نخورعععع
این که ی عیب نی:/
بنظرتون اینو باید قایم کرد یا نه؟
یک عدد سینگل پرومکسم😎 و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝 ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
یک عدد سینگل پرومکسم😎 و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝 ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله
خب ببین برای این قایم میکنن که اگرم عذر شرعی داری نباید جلوی بقیه چیزی بخوری که خب قاعدتا بقیه هم نمیفهمن نه اینکه خوششون بیاد اینو قایم کنن اخه چیز اونقدر غیر طبیعی نیست اصلا