2821
2789
عنوان

چقد زشته!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 67 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا نگفته کسی نفهمه  ولی میگه جلوی روزه دارا حتی یه نفر هم باشه نباید چیزی خورد چون حرامه کسی ...

اگه چیزی نخوریم و سیگار یا قلیون بکشیم جلوی کسی چی:/!

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
منم چیزی نمی‌خورم تا افطار بخورم یوقت داداشو بابام نبین یعنی انگاردوباره کاری میشه هم قضاشو باید گر ...

اشتباهه گلم مگه دوربین کارگذاشتن ببر تواتاق بخور

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

به نظرات همتون احترام میزارم ممنون

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
اگه چیزی نخوریم و سیگار یا قلیون بکشیم جلوی کسی چی:/!

اونم روزه خواریه 

دود میره تو حلقشون😁

گلم عیبی نداره کسی بفهمه روزه نیستی فقط به احترام واجب خدا و بخاطر خدا رعایت کنیم نه بخاطر حرف دیگران

از خودت هم چیزی کم نزار هم استراحت کن هم خوب بخور ولی سعی کن کسی که روزه داره نبینه 

خدایا شکرت
خب فرهنگ ما اینطوره که برای پسر رو هم قایم میکنن  من فرهنگ شما رو نمیدونم عزیزم نظری نمیتونم ب ...

ربطی ب فرهنگ من، شما و بقیه نداره درسته متفاوته، ولی 

من حرفم اینکه جوری وانمود کردن ک انگار زشته درصورتیکه نیستش واقعا🤷🏻‍♀️ 

و بدترش اینکه برای پسر جار میزنن 

برای دختر نه 

این چیزی که فکر میکنم اکثر جاها همینطوره 

حالا شما گفتی نه برای هردو رو نمیگن 

منم میگم اگه به نگفتنِ هردورو نگن و اگه به گفتنِ چرا یکیش قایم بشع یکیش نه! اگه مسئله حیاست 

مگ فقط یه خانوم باید باحیا باشه! هرچند من مسئلع پریودی رو بی حیایی نمیدونم ...