2821
2789
عنوان

چقد زشته!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 67 پست
من پری میشم از صب تا شب چیزی نمیخورم یوقت بابام نفهمه یعنی از روزه دارا هم بیشتر گشنگی میکشم من😂

اصلا کار درستی نیست 

حالا بفمهمن چی میشه مگه؟

قرار نیست توضیح بدید چرا روزتونو میخورید که 

راحت بگید روزه نیستم

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

خیلی چیزهای دیگه هم طبیعیه اما لزومی ندارد دیکران بفهمند. مثل رابطه زناشویی . چون طبیعیه و همه هم می‌دونن خب میان میگن آره خب من فلان کار کردم و غسل نکردم مثلا نمیتونم نماز بخونم یا روزه بگیرم ؟ قرار نیست هر چی رو اطلاع رسانی کنیم به صرف طبیعی بودنس

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی عزیزم حیا هست نه که چیز بدی باشه 

من چیزی ک معموله رو گفتم 

اینطوری ک برای دختر رو کسی نباید بفهمع 

انواع و اقسام دروغ رو ب پدر و برادرش میگن ولی یه کلام نمیگن این دختر پریود شده یه پروسه طبیعی بدنشه، حرفم غیرمنطقیه؟! 

درسته نیاز ب جار زدن شاید نباشه ولی نیازیم به قایم کردنش نیست.

پنهان کردن لازم نیست  ولی اینم مثل هر مسئله ای نمیشه بدون فکر جلو رفت  مثلا من الان اصلا ...

وایییی من الان مجبور شدم برا پسرخاله ۱۵ ساله ام توضیح بدم😑

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
بله درسته ولی مثلا چن روز پیش واسم ی اتفاقی افتاد داشتم اب می خوردم بعد داداشم منو دید همه جا جار زد ...

بهش بفرمایید من مریضم یه چند روزی و نمیتونم روزه بگیرم مساله سخت و بغرنجی نیست دروغ هم نگفتید این دوره واقعا مثل مریضی می مونه و به خاطر ضعف بدن خدا اجازه داده روزه نگیرید

بعد اگه بقیه تا شب خونه باشن این بدبخت با خونریزی تا شب گشنه بمونه که حیاش نره؟؟ یکی به خدا بگه قان ...

خدا نگفته کسی نفهمه 

ولی میگه جلوی روزه دارا حتی یه نفر هم باشه نباید چیزی خورد چون حرامه

کسی که مریضه یا عذر شرعی داره میتونه معذرت خواهی کنه از بقیه بره تو آشپزخونه کسی نیست غذا بخوره 

اسی هم اشتباه میکنه بلاخره یه ساعت هایی افراد خونه میخوابن و... بره بخوره 

خدایا شکرت
بله درسته ولی مثلا چن روز پیش واسم ی اتفاقی افتاد داشتم اب می خوردم بعد داداشم منو دید همه جا جار زد ...

داداش منم

مامانم یواش داشت میگفت ما رفتیم ی ذره از این بخور بعد داداشم اومد بلندگفت مگه آبجی روزه نیست بابام شنید درسته خدم میگم چ عیب داره ولی موقعی ک در اون مکان و زمان قرار می‌گیرم نه 

واقعااا خجالت کشیدم😐

خیلی کمن آدمهای اینطوری روزه دارا ب چشم نمیان ولی بیشترن  اونام شاید مسافرن

والا من با فامیلا در ارتباطم 

بیشتر خانومای سن بالا روزه ان و مذهبی ها

روز ۱۳ به در هم اکثرا بومی شهر خودمون بودن

🩵🪸وای مرگم اون اعلان اضافه ایه که میاد بالا و نمیره 😬😬

دخترمنم همینکاروکرد ومن توضیحی ندادم فقط گفتم تا چندروز نمیشه بگیرم وباطله ,چون هفت سالشه و نمیدونه پریود چیه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
وایییی من الان مجبور شدم برا پسرخاله ۱۵ ساله ام توضیح بدم😑

حالا بزار بزرگترها توضیح بدن ،لزومی ندارن شما براش توضیح بدید

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من چیزی ک معموله رو گفتم  اینطوری ک برای دختر رو کسی نباید بفهمع  انواع و اقسام دروغ رو ...

خب فرهنگ ما اینطوره که برای پسر رو هم قایم میکنن 

من فرهنگ شما رو نمیدونم عزیزم نظری نمیتونم بدم

ولی خب در کل نباید به همه بگن که حالا چه پسر چه دختر

منم چیزی نمی‌خورم تا افطار بخورم یوقت داداشو بابام نبین یعنی انگاردوباره کاری میشه هم قضاشو باید گر ...

واجبه که ی چیزی بخوری حالا ن جلوی بقیه تنهایی لاقل ی چیز کوچیک بخور

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز