2821
2789
عنوان

چقد زشته!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 67 پست

فک نمیکنم به عیبش ربطی داشته باشه

اصن شاید پری نباشه و بخوره

یا پری باشه و بخوره

کلا به هر دلیلی

این ماه یه حرمتی داره فقط برای اون میگن در ملا عام نخورید

به نظرم احترام گذاشتن به این هم چیز بدی نیست از نظر من نه عقب موندگیه نه قدیمی بودن نه هر صفت بدی

فقط احترام گذاشتن به ماه و روزه دارانه

زندگی یعنی خنده هایت...

الان همه میخورن فقط تعداد اندکی روزه میگیرن🤣🤣

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حیای زنه دیگه  لازم نیست بقیه بفهمن پریودم روزه خواری هم جلوی بقیه خوب نیست

بعد اگه بقیه تا شب خونه باشن این بدبخت با خونریزی تا شب گشنه بمونه که حیاش نره؟؟

یکی به خدا بگه قانونارو عوض کنه انگار نمیخونه باهم

بنظر من بیشتر حیا میکنیم و این خوبه 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من خوردم چون خانوادم مذهبی نیستن از خداشونه من نگیرم ,ولی ازدیروز که پاک شدم دوباره روزه ام

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

پنهان کردن لازم نیست 

ولی اینم مثل هر مسئله ای نمیشه بدون فکر جلو رفت 

مثلا من الان اصلا دوست ندارم برای پسر نه ساله ام بگم جریان چیه 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

دقيقا، تو خونه ي ما . فقط يه خواهر و مادرمون روزه ميگيريم دو تا داداش و پدرم روزه نميگيرند! اونقت زشت نيست ما با زبان روزه براشون ناهار درست ميكنيم و لي اگر ما تو ماه رمضان پري مي شديم حق نداشتيم تو همون سفره ناهار بشينيم بايد قايم با شك بازي در مياورديم!! از بس كه مادرم تو گوشمون خوند زشته! نميدونم اله بله

ما هردو رو قایم میکنیم

والا کسی الان برای ختنه جشن نمیگیره 

حداقل اطراف من اینطور بوده

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

یادم که میوفته ماه رمضون پریود میشدم از خجالت پیش بابام نماز میخوندم میخوام خودمو بکشم چقد اوسکول بو ...

وایییی منم حس و حال اون روزای شمارو داشتم تا چن روز قبل ولی الان دیگه میخوام ای طرز فکرم عوض کنم 

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
بعد اگه بقیه تا شب خونه باشن این بدبخت با خونریزی تا شب گشنه بمونه که حیاش نره؟؟ یکی به خدا بگه قان ...

نظر منه 

مردا که همیشه نیستن خانمها اشکال نداره بفهمن

پیش پدر یابرادر هم بروز ندیم بهتره

قایمکی بخوریم بنده خداها کشیک نمیبندن که

2790
2823
2791
2779
2792