2777
2789
عنوان

بچه ها امروز عقد دوستم بود خب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 76 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی خدا زشتتون کنه دهن را برای چیزهای مثبت وخوب باز کنیم مثلا بهتر بود بگی من تمام سعی ام کردم با توجه به دوربین گوشی عکس های خوبی بگیرم  کلا هرحرفی خواستیم بزنیم باید با احترام به خودمون وطرف باشه وجمعه سراسر انرژی مثبت وجملات زیبا

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
حالا خودت استرس گرفتی  مارو چرا وارد این بازی کثیف کردی ؟؟؟😬🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

وااییی 😂

آخه خیلی فشار روانی روم بود 

احساس کردم باید بگم 

ی ذره همفکری کنه یکی باهام 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
خب همین  خیلی رمزی حرف زد  اصلا ی جوری شدم  اسنرس گرفتم  تا فردا من دیوونه م ...

خدا زشتت کنه که مارو هم باخودت دیوونه کردی الان من خوابم نمی‌بره که

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

[QUOTE=283953097]من تا حالا عقد کنون هیچ دوستی نرفتم[/QUOTE

من عقد یکیشون رفتم انفاقا همونجا هم برام خواستگار پیدا شد بعد دیگه اون نشد قدمش سبک بود با شوهرم اشنا شدم بعد دوستم دومین نفر من بودم که ازدواج کردم 

🤣😂

نه بابا دوتا عکس و فیلم بوده دیگه ...اگه مجردی حتما کسی ازت خوشش اومده دیگه جز این من چیطی به ذهنم ن ...

ن فک نکنم من از این شانسا ندارم 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

خواهرش دستش خورده به گوشی و همه ی عکسا حذف شده

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خب همین  خیلی رمزی حرف زد  اصلا ی جوری شدم  اسنرس گرفتم  تا فردا من دیوونه م ...

بیخیال بابا

همه تلاشت کردی چه بد چه بود باید ازت تشکر کنن

عکاس که نیستی بهشون لطف کردی

جواب خوبی که بدی نیست

دلشونم بخواد این همه وقت گذاشتی 

❤ دوست خوب به تو میگن

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

منم کنجکاو شدم فردا گفت ب منم بگیا وگرنه میرم از فوزولی😫

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
بعد گفتم یاابولفض ، فلانی(اسم شوهرش) فوشم داده؟ با چند تا ایموجی خنده  گفت ن ماجرا داره  ...

هیچی نشده احتمالا ازت تعریف کردن برو بخواب

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
خود فامیلاتونم فکر نکنم نیم سکه بیارن الان به نظرت میارن؟ 

فامیلام نمیان☹️🥂🤲🏽

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️