2777
2789
عنوان

بچه ها امروز عقد دوستم بود خب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 76 پست
خدا زشتت کنه که مارو هم باخودت دیوونه کردی الان من خوابم نمی‌بره که

😂😂😂😂 اصن خیلی استرس روم بود آخه 

بیخواب شدم از استرس این طرز بیانش 

میدونی 

خیلی عجیب گفت ماجرا داره حالا بعد بهت میگم 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نشده احتمالا ازت تعریف کردن برو بخواب

چش چش❤😂

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
چرااا

تا آخر عمر حرف و تیکه میشنوین  که وای چرا اینجوری گرفتی چرا اونجوری گرفتی دستات لرزیده تار شدن و اووووه

......یبار کردم برای هفت پشتم بسته😵‍💫🤯

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
😂😂😂😂 اصن خیلی استرس روم بود آخه  بیخواب شدم از استرس این طرز بیانش  میدونی  خی ...

هر كي بمن اين جمله رو گفته بعدش اصلا هيچ حرفي نزده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
[QUOTE=283953097]من تا حالا عقد کنون هیچ دوستی نرفتم[/QUOTE من عقد یکیشون رفتم انفاقا همونجا هم ...

خوش به حالت 

پس وضعت از من خیلی بهتره 

من اصلا دوست ندارم حتی با یه دوست قدیمی متاهل حرف بزنم

چ برسه برم عقدش

💍♥ i said yes 

بعد گفتم یاابولفض ، فلانی(اسم شوهرش) فوشم داده؟ با چند تا ایموجی خنده  گفت ن ماجرا داره  ...

اومدی اینجا بپرسی ینی چی شدع🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

من الان خودم منتظرم ببینم چی شدع🤬🤬🤬🤬🤬

نصف شبیییییی

من تا حالا عقد کنون هیچ دوستی نرفتم

منو خیلی دعوت میکنن عقداشون اصولا آخه 

بعد دوست ندارم خودمو چس کنم نرم این داستانا

هاا پس توام از بی مهمانی داری منو دعوت میکنی😅

عا☹️بی پولیم میتونه باشه🙂🤲🏽

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
حالا چرا خودت جلو جلو ایراد گرفتی!!! 

همیشه همینجورم 

آورثینک میشم برا خودم هیولا میسازم 

ببین لحنش ی طوری بود ک ترسیدم نکنه بعد رفتن من داستانی درست شده باشه اینا 

ی عکسم گرفته بودم 

داماد داشت با یکی حرف میزد بش چشمک زد 

دخترم نبود ک بگم قصد و غرضی داشتا 

بعد اونو نشونشون دادم خندیدیم با هم دوماد گفت پاکش کن توروخدا 

حالا نمیدونم بازم فکرم هی میره سمت اون عکسه