2821
2789
عنوان

لاغری سریع

3917 بازدید | 52 پست

سلام خانما میدونم لاغری سریع اشتباهه اما من مجبورم زود لاغر کنم سایز و وزنم بیاد پایین. نسبت ب سنم وزنم رفته بالا. خیلی خودم افسرده شدم همسرم واقعا ازم ایراد میگیره و حتی شاید بخاطر همین مسئله جداشیم. توروخدا اگر کسی راهی امتحان کرده بهم بگه. 

من خودم حدود پنج روزه رژیمم شیرینی چربی اصلا نمیخورم. نون فقط دو کف دست سنگک بدون سحری روزه میگیرم سرکه سیب میخورم پودر زیره میخورم لیمو و آب میخورم دارو لاغری استفاده میکنم جوشونده زیره میخورم. واقعا دارم عذاب میکشم خیلی اذیتم. پیاده روی روزی دو الی سه ساعت دارم اما بازم حس میکنم بی فایدست و دارم خودمو زجر میدم. البته ببخشید اینم بگم که دکتر تغذیه رفتم تازه چاق تر شدم اسلیمینگ رفتم بی تاثیر بود من فقط با رژیم سخت لاغر میشدم ک الان از شدت استرس نمیشم... توروخدا کمک کنید...

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  

رژیم اینطوری نمیشه که 

باید اصولی باشه 

اکرم وزن کم کنی دچار مشکلات دیگه تو بدنت میشی 

یعنی چی جدا شیم چه شوهر بدی داری ادم باید همسرشو همینطور که هست دوس داشته باشع 

فضولی نباشه چند کیلویی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا که آروم باش عزیزم 

استرس خیلی بده 

اینایی که تو برنامته عالیه 

صبح ناشتا دمنوش زنجبیل دارچین بخور 

هفته ای دوبار برای صبحونه دو نوع میوه به غیر از موز 

تخم مرغ آب پز حتما داشته باش 

و برنج تو شب حذف کن 

اینایی که گفتم در کنار رژیم خودت صددرصد جوابه و کنارش آرامش سعی کن کنار بیای 

موفق باشی 

سه ماه همین کارا رو انجام بده عالی میشی صبر داشته باش دو روزه چاق نشدی دو روزه آب شه

خیلی اذیتم تهدیدم کرد رسما تازه تا بعد ماه رمضون هم میخواد عروسیمو بگیره اگه لاغر نشم نمیگیره

خیلی اذیتم تهدیدم کرد رسما تازه تا بعد ماه رمضون هم میخواد عروسیمو بگیره اگه لاغر نشم نمیگیره

خوشحال باش که تو رو توی بهترین حالتت میخواد..تلاشتو بکن تهش واسه سلامتی و خوش تیپیه خودت خوبه سعی کن موفق شی ...واسه خوردن همیشه وقت هست 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
رژیم اینطوری نمیشه که  باید اصولی باشه  اکرم وزن کم کنی دچار مشکلات دیگه تو بدنت میشی&nb ...

میدونم اما بخدا اذیتم خیلی زیاد همش باعث زجر کشیدنمه به خدا عقدم هشتاد بودم هی میگفت زن لاغر نمیخوام الان میدونم تپل شدم اما اوایل نمیزاشت رفت کاشان خونه عمش وقتی اومد شروع کرد ب توهین کردن 

گفت چاقی مثل پیرزنای ۴۹ ساله ای 

شدم ۱۰۰ کیلو😞

اولا که آروم باش عزیزم  استرس خیلی بده  اینایی که تو برنامته عالیه  صبح ناشتا دمنو ...

برنج رو کلا حذف کردم نون هم فقط یکی دو کف دست این بار میخوام جا نزنم فقطم پیامای توهینشو نگاه میکنم تا یادم نره چیزیو.

2825
2823
2791
2779
2792