2777
2789
عنوان

لاغری سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 3921 بازدید | 52 پست
عزیزم قرا نیست یک‌هفته دو هفته ای وزن کم کنی‌میبینی وزنت استپ هست یهو سه چهار کیلو وزن کم کردی.. در ...

من میخوام زود کم کنم حتی ب قیمت جونم انقدر ک اذیتم. قبلا هم امتحان کردم کم شدم جا زدم. 

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  
خوشحال باش که تو رو توی بهترین حالتت میخواد..تلاشتو بکن تهش واسه سلامتی و خوش تیپیه خودت خوبه سعی کن ...

کاش اشتها داشته باشم من واقعا الکی چاقم بخدا مگه چقدر سنمه ۲۱ سالمه هم سنای من الان توی بهترین رستورانان اما من با این ژنتیکم داغون شدم اخه نگران بعدا خودشه میترسه بچه دار نشم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

برنج رو کلا حذف کردم نون هم فقط یکی دو کف دست این بار میخوام جا نزنم فقطم پیامای توهینشو نگاه میکنم ...

خوبه فقط خیار بخور پوستت شل نشه 

اصلا کم نیار ادامه بده 

به بعدش فکر کن 

استرس نده به خودت 

میتونی رژیم جنرال موتورزو یا رژیم کانادایی رو بگیری.. خودت فقط به کشتن نده 

شاید این رژیما بیشتر ازمنی ک غذا نمیخورم توش بخور بخور باشه بخدا دیگه انقدر سرکه سیب خوردم معده درد گرفتم.

کاش اشتها داشته باشم من واقعا الکی چاقم بخدا مگه چقدر سنمه ۲۱ سالمه هم سنای من الان توی بهترین رستور ...

یه دکتر برو آزمایش کامل بده ...تیروییدی چیزی نباشه ...بچه دار نشدنم واسه خودتون سخت میشه من ۱۲ ساله مثل آدم پریود نمیشم خودم دارم زیباییمو از دست میدم موهای خوشگل و پرحجمم ریخت و زبر شد  صورتم پر جوش شکمم هی داره گنده میشه از اونطرف افسردگی هم از چاقیم هم از هورمونای بهم ریخته ام

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
خوبه فقط خیار بخور پوستت شل نشه  اصلا کم نیار ادامه بده  به بعدش فکر کن  استرس نده ...

از همین میترسم باز بهم بگه پوستت شله همینجوریشم من بدنم شله میترسم بدتر بشم 

میدونم اما بخدا اذیتم خیلی زیاد همش باعث زجر کشیدنمه به خدا عقدم هشتاد بودم هی میگفت زن لاغر نمیخوام ...

ببین رژیم بگیر ورزش کن 

نه بخاطر حرف شوهرت واسه سلامتی خودت 

اصولی پیش برو اگر زیر نظر دکتر باشی و ویتامین هم مصرف کنی چه بهتر 

عجله هم نداشته باش پیاده روی و ورزش خیلی تاثیر داره 

مطمئن باش نتیجه میگیری فقط احتیاج به زمان داره دوستم 

خودتو بخاطر حرف اینو اون اذیت نکن

یه دکتر برو آزمایش کامل بده ...تیروییدی چیزی نباشه ...بچه دار نشدنم واسه خودتون سخت میشه من ۱۲ ساله ...

منم تموم هورمون هام بهم ریخته بس ک هر ماه قرص تنسی ب خوردم میداد تا مبادا آبروش بره بعد از من یک ماه بعد ازدواج توقع داره باباش کنم کیست تخمدان گرفتم تنبلی گرفتم هزار تا درد و مرض اومده سراغم بخدا

از همین میترسم باز بهم بگه پوستت شله همینجوریشم من بدنم شله میترسم بدتر بشم 

نه خیار بخور پوستت صورت 

برای بدنم دوش آب گرم آخر حموم دوش آب ولرم رو به سرد بعد ورزش بدنو سفت میکنه 

تخم مرغ آب پز و سبزیجاتم داشته باش 

نگران نباش عزیزم 

ببین رژیم بگیر ورزش کن  نه بخاطر حرف شوهرت واسه سلامتی خودت  اصولی پیش برو اگر زیر نظر د ...

انقدر تنسی خوردم ک هورمونام بهم ریخته بعید میدونم بتونم لاغر بشم.

منم تموم هورمون هام بهم ریخته بس ک هر ماه قرص تنسی ب خوردم میداد تا مبادا آبروش بره بعد از من یک ماه ...

دقیقا شوهرمم با من همینکارو کرد ...ولی من پرخوری رو داشتم ...اونام بی تاثیر نبود 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
نه خیار بخور پوستت صورت  برای بدنم دوش آب گرم آخر حموم دوش آب ولرم رو به سرد بعد ورزش بدنو سفت ...

خیلی دعام کن من تنسی پدرمو‌در اورده انقدر خسته شدم ک نگو اما این بار تلاشمو میکنم بخاطر خودم میترسم بیشتر بشم و ازم زده تر بشه