2777
2789
عنوان

لاغری سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 52 پست
دقیقا شوهرمم با من همینکارو کرد ...ولی من پرخوری رو داشتم ...اونام بی تاثیر نبود 

خدا ازشون نگذره فردا ک باردار نشیم هزار تا عیب رومون میذارن بخدا خیلی قرص تنسی خوردم بعد رابطه همش جلو داروخونه بود تنسی رو میذاشت دهنم ک مطمئن بشه خوردم یا ن.

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چی هست اینی که میکی؟  برو دکتر تغذیه بنظرم تاثیر داره

قرص جلوگیری از بارداری ک فقط سالی یک بار مجازه منه خر انقدر خوردم ب این روز افتادم

خدا ازشون نگذره فردا ک باردار نشیم هزار تا عیب رومون میذارن بخدا خیلی قرص تنسی خوردم بعد رابطه همش ج ...

نترس با قرص بهم ریخته با قرصم درست میشه ولی چاقی خیلی تاثیر داره رو درست نشدنش ...سعی کن حلش کنی ...دوره ی بد تیپی گذشته .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
اولا زندگی که بخواد با چاقی و لاغری از هم بپاشد همون بپاشه بهتره   دوما گلم کالری شماری کن عال ...

شوهر من ی آدم هوله ی دم چاق میخواد ی دم لاغر بخدا خسته شدم همشم تنسی ب خوردم میده هورمونامم ریخته بهم کیست تخمدان تنبلی تخمدان هزار درد و مرض گرفتم فقط چون آبروش نره. حالام ک زنای دورشو دیده باز هوا برش داشته.

اولا زندگی که بخواد با چاقی و لاغری از هم بپاشد همون بپاشه بهتره   دوما گلم کالری شماری کن عال ...

منم از پاشیدنش راضیم اما آبرومو چیکار کنم

نترس با قرص بهم ریخته با قرصم درست میشه ولی چاقی خیلی تاثیر داره رو درست نشدنش ...سعی کن حلش کنی ... ...

ببخشید میپرسم شما چند کیلویی؟ یعنی بخاطر وزنت باردار نشدی؟

منم از پاشیدنش راضیم اما آبرومو چیکار کنم

چه ابرویی یعنی چی ؟ بخاطر ابرو میخوای جوونیتو حروم کنی؟ 

خب آدم خوبی نبود شانس نیاوردم تو زندگی جدا شدم ربطی به ابرو نداره کسی که تو رو بخاطر جدا شدن سرزنش کنه عقب موندست 

ببخشید میپرسم شما چند کیلویی؟ یعنی بخاطر وزنت باردار نشدی؟

من کلا با شوهرم مشکل دارم نخواستم بچه بیارم ...ولی مطمینم با قرص و درمان زود حامله میشم ...

وزنم زیاده ولی چون خیلی ورزش کردم زیاد زشت نیستم قدم ۱۸۲ وزنم ۱۲۰ ..

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
عقد کرده ام تقریبا سه ساله قرار بعد ماه رمضون اگه لاغر بشم عروسی بگیره. 

همیشه که آدم جوون نمبمونه گلم گذر زمان باعث میشه پیر بشی یا بارداری باعث چاقی مجدد میشه اونوقت باز میخواد طلاقت بده؟ یعنی چی ؟ هیچ با کسی که تو رو بخاطر ظاهرت بخواد زیر یه سقف نری صلاحه 

چه ابرویی یعنی چی ؟ بخاطر ابرو میخوای جوونیتو حروم کنی؟  خب آدم خوبی نبود شانس نیاوردم تو زندگ ...

من اشتباهم این بود توی عقد دختریمو دادم و اونم چون میدونه خانوادم حساسن لجمو در میاره. حالام که بهم گفت چاقی هیکلت زشته مثل زنای ۴۹ ساله شل ولی هر چی خاست گفت و بعدشم خودش قهر کرد.