2789

من عمل نکردم پیش ایشون اما جزو مطب گردی هایی که کردم لود 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۵ بار رفتم مطب اما بازم نگرانم

اگه می‌تونی بیشتر خرج کنی نرو پیشش من که رفتم با بیست نفری حرف زدم همه ناراضی بودن بنظرم اصلا دکتر خوبی نیست

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
اگه می‌تونی بیشتر خرج کنی نرو پیشش من که رفتم با بیست نفری حرف زدم همه ناراضی بودن بنظرم اصلا دکتر خ ...

منم بخاطر همین نگرانم اخه از ۵ دفعه که رفتم ی دفعش ناراضی بودن اون ۴ سری تقریبا ۹۰ درصد راضی بودن ..مطبشم انقدر شلوغه حد نداره..من میگم اگه بد عمل میکرد انقدر شلوغ نبوو هر سری

اگه می‌تونی بیشتر خرج کنی نرو پیشش من که رفتم با بیست نفری حرف زدم همه ناراضی بودن بنظرم اصلا دکتر خ ...

دکتر سلطانی فر ۳۰ میگیره میخواستم اول پیش اون عمل کنم یکی از اشناهامون قبل عید رفت عمل کرد خیلی بد شد من منصرف شدم گفتم این همه پول بدی اخر خراب بشه 

منم بخاطر همین نگرانم اخه از ۵ دفعه که رفتم ی دفعش ناراضی بودن اون ۴ سری تقریبا ۹۰ درصد راضی بودن .. ...

به خاطر قیمتش شلوغه و تو سایتای مختلف خوب ازش تعریف کردن به دروغ از هر ببست نفر یک نفر راضیه پیش ایشون بنظرم اشتباه بزرگیه این ریسک 

دکتر سلطانی فر ۳۰ میگیره میخواستم اول پیش اون عمل کنم یکی از اشناهامون قبل عید رفت عمل کرد خیلی بد ش ...

منم از کارای سلطانی خوشم نمیاد 

zahedan hastesh in doctor

نه من نال تهران و میگم 

دکتر صوفی زاده هم خوبه انگار 

ندیدم راستش ،بیشتر میتونی هزینه کنی ؟؟