2777
2789
عنوان

چه غذایی بپزم

126 بازدید | 9 پست

دوستان من دو روز در هفته میرم دانشگاه که یکم از شهرمون فاصله داره و چون رمضانه سلف و بوفه تعطیله باید خودم غذا ببرم به نظرتون چی بپزم جمعا چهار دفعه میشه به غیر از ساندویچ که نمیخوام چون معده ام وضعیتش خوب نیس

چی پیشنهاد میدین

نودل 

سیب زمینی کبابی 

سوشی

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کوکو شامی کتتلت الویه مرغ سرخ شده گوشت‌چرخی سرخ کرده با لواش ساندویچ کن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
آخه سوشی؟؟

خخخ همین به ذهنم رسید دیگه 😅

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"