2777
2789

برادر زنعموم نزدیک سه سال پیش اولین بار ازم خاستگاری کرد عاشقش شدم قبول کردم ولی سر یه جریاناتی نشد ، همیشه از خدا میخواستم اگه به صلاحمه و واقعا اونم عاشقمه دوباره ازم خاستگاری کنه اگر اینطور نیست اصلا نبینمش و فراموشش کنم ، که دوباره خاستگاری کرد با خودم گفتم حتما به صلاحمه و باهاش خوشبخت میشم دیگه با اینکه ده سال اختلاف سنی داشتیم تو گوشی با هم ارتباط داشتیم که آشنا بشم به شدت وابسته و عاشقش شده بودم بعد از یکی دوسال به خاطر کارش منو رها کرد داغون شدم گریه میکردم افسرده شده بودم و حرفایی که ازش میشنیدم بد تر دیوونم میکرد دوباره از خدا خواستم هیچوقت نبینمش اگه به صلاحم نیست اصلا بهش نرسم و نبینمش و دیگه نیاد سمتم همه چیمو پاک کردم ولی اون روز دوباره بعد از ۸ ماه جدایی دیدمش و بهم لبخند زد و بعد بهم پیام داد که من میخوامت و اینا و اگه بهت نرسم هیچوقت ازدواج نمیکنم و تا تو ازدواج نکنی منم منتظرت میمونم اصلا نمیدونم اخه یعنی این به صلاحمه که خدا این نشونه ها رو برام میفرسته ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همیشه تا میاد سمتت باید قبول کنی که بازم دلتو بشکنه؟

اونم میبینه توو همیشه هستی میگه بیخیال این دختره که هر وقت من بخوام قبول میکنه پس هی برم و دور بزنم هر وقتم خواستم برمیگردم

یبار واسه همیشه بهش نشون بده توو بازیچه نیستی و یه انسان بالغی که اجازه نمیدی احساساتت به بازی گرفته شه.

چرا همیشه تا میاد سمتت باید قبول کنی که بازم دلتو بشکنه؟ اونم میبینه توو همیشه هستی میگه بیخیال این ...

بخدا بد ترین حرفا رو بهش زدم ولی ول نمیکنه هر چی گفتم نمیخوامت دیگه ولی ول نمیکنه 

نشونه؟؟؟ میبخشید ولی انگار کلا زندگیه شما بر پایه نشونه و شانس و دعا و مناجات و احساسات و این چیزاست.ولی همش خرافاته اگه واقعا علاقه داشت خاستگاری دفه اولش به دفه دوم نمیرسد.چه برسه به لبخند بعد از هشت ماه بی خبری .ایشون فقط با احساسات شما بازی میکنه برای رفع نیاز های روانی خودش.