2777
2789
عنوان

بچم مرد (:

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 127 پست
خدایا من غلط میکنم اینو میگم ولی کاش بچه منم وقتی تو شکمم بند ناف دور گردنش پیچیده بود همون موقع آسم ...

😔😔💔

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پهلو به پهلو شدن خیلی مهمه باید پاشی بشینی در حد ۱دقیقه بعد آروم بچرخی.حرکت ناگهانی نکنی .

خدا خیرت بده عزیزم 

از چه ماهی به بعد موقع پهلو به پهلو باید بشینم ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏

یا فاطمه الزهرا ❤️

خدابهت صبربده سخته منم  دوبارسقط داشتم وایییییی چقدربدههه ولی سعی کن به خودت کمک کنی افسردگی نگیری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آخی عزیزم خدا کمکت کنه واقعا برای پدر و مادر خیلی سخته بچه مریض باشه هیچ کاری هم نتونن انجام بدن.ان ...

ممنون عزیزم زنده باشی؛  الحمدلله چهار تا بچه سالم دیگه دارم❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
خدا خیرت بده عزیزم  از چه ماهی به بعد موقع پهلو به پهلو باید بشینم ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏

من از ماه ۳یا ۴دیگه رعایت کردم.خم و راست ناگهانی نشو چرخش رو نداشته باش.مثلا چیزی افتاد بشین روی زانو برش دار آروم پاشو.شب موقع خواب یه بالشت بین پاهات بزار وقتی به پهلو خوابی ویکی هم بین دستات.اصلا طاق باز نخواب خیلی واسه بچه بده.روزی یه آیه الکرسی بخون و فوت کن روی بچه و از خدا بخواه سلامتیشو

صلوات
ببین عزیزم فک نکن این اتفاقا گاهی واس یسریا میفته و بند ناف همیشه دور بچه میپیچه و ازاد میشه وقتی خو ...

اره واقعا خاست خداس من بند ناف تو نه ماهگی یروز دور گردن بچم بود بمیرم میدیدم تکون نمیخوره‌ها ولی فک میکردم جاش تنگه یا خابه فردا صبش رفتم بیمارستان دیدن قلبش ب شماره میزنه همون لحظه سزارینم کردن ینی دکتر گف اگه نیم ساعت دیر اومده بودی دور از جونش....خیلی روز بدی بود تازه دکترم میگف برو هفته دیگه بیا برا زایمان خودم دلم جوش افتاد رفتم بیمارستان بمیرم بچم انقد سیاه بود تازه انقد دسشویی بدی کرده بود ک هیچی اب دورش نبود فق دسشویی بود ولی خداروشکر نخورده بود..خدا نگاه ب من کرد ک من هیشکیو جز خودش ندارم الانم شیطونکم دوسالشه

امام رضا عاشقتم💜

منم باردار بودم استزس بند نافو داشتم پیش ی ماما واسه ورزش میرفتم بهش گفتم استرس دارم چون یکی از آشنا تو ماه هشتم بند ناف پیچید دور گردن بچه کفت نتزس بند ناف عین ی طنابه ک بچه باهاش بازی میکنه میگفت اونی ک بند ناف میپچه دور گردنش خفه میکنه بچه ی مشکل ژنتیکی داره نمیدونم راست میگفت یا میخواست منو آروم کنه

من از ماه ۳یا ۴دیگه رعایت کردم.خم و راست ناگهانی نشو چرخش رو نداشته باش.مثلا چیزی افتاد بشین روی زان ...

من الان هفته ده هستم مرسی عزیزم حتما از این به بعد رعایت میکنم دیگه طاق باز نمیخابم  سپردمش به خدا خودش 🤲🤲

یا فاطمه الزهرا ❤️
وای😞 چند وقتشه پس توسونوگرافی ان تی وآنومالی مشخص نشد که مشکل داره؟

پیچیدن بندناف ممکنه بخاطر بلند بودن خود بندناف یا حرکات بچه باشه مشکل ژنتیک نبوده مشکل بچه من 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**