خدا خیرت بده عزیزم از چه ماهی به بعد موقع پهلو به پهلو باید بشینم ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏
من از ماه ۳یا ۴دیگه رعایت کردم.خم و راست ناگهانی نشو چرخش رو نداشته باش.مثلا چیزی افتاد بشین روی زانو برش دار آروم پاشو.شب موقع خواب یه بالشت بین پاهات بزار وقتی به پهلو خوابی ویکی هم بین دستات.اصلا طاق باز نخواب خیلی واسه بچه بده.روزی یه آیه الکرسی بخون و فوت کن روی بچه و از خدا بخواه سلامتیشو
ببین عزیزم فک نکن این اتفاقا گاهی واس یسریا میفته و بند ناف همیشه دور بچه میپیچه و ازاد میشه وقتی خو ...
اره واقعا خاست خداس من بند ناف تو نه ماهگی یروز دور گردن بچم بود بمیرم میدیدم تکون نمیخورهها ولی فک میکردم جاش تنگه یا خابه فردا صبش رفتم بیمارستان دیدن قلبش ب شماره میزنه همون لحظه سزارینم کردن ینی دکتر گف اگه نیم ساعت دیر اومده بودی دور از جونش....خیلی روز بدی بود تازه دکترم میگف برو هفته دیگه بیا برا زایمان خودم دلم جوش افتاد رفتم بیمارستان بمیرم بچم انقد سیاه بود تازه انقد دسشویی بدی کرده بود ک هیچی اب دورش نبود فق دسشویی بود ولی خداروشکر نخورده بود..خدا نگاه ب من کرد ک من هیشکیو جز خودش ندارم الانم شیطونکم دوسالشه