2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

465 بازدید | 41 پست

دوستاان 

من از اونجای که خیلی کرم دارم پریشب با دوستم با شماره من زنگ زدیم برای یکی از دوستاش که پسرم هست خواب بود از خواب بیدارش کردیم کلی حرف زدیم باهم اونم گفت تلافی میکنم از خواب بیدارت میکنم دیروز صبح چند بار زنگ زد 

منم امشب اخر شب زنگ زدم بیدار بود ولی 

داشت فیلم میدید اون هی میخواست قطع کنه من نمیزاشتم گف چرا انقد پیله ای 

بعد اون شماره منو نداره ینی اصن نمیدونه که من کی ام و دوستم دوستشه 

الان دوستم گیر داده زنگ بزن از خواب بیدارش کن به تلافی 

زنگ بزنم ایا ؟

به شدتم حوصلم سررفته 😑😂

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

نه زشته

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی.. یادش بخیر😂

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عاااا بزن

من گوشیم موقع خواب میذارم رو سایلنت

برای محکم کاری رو حالت پرواز هم میذارم🤣

اونایی که گوشیشون سایلنت نمیکنن بخوابن رو درک نمیکنم😶😁

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند