2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 41 پست
انقد خوبه بخدا 😂 حیف که اینا میگذره

منم یاد خودم افتادم

خوبه ک میگذرع😂 اگه نمیگذشت ک بد بود!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنگ بزن  انقدر حال میده😂😂

خیییلی 😂

دوست ندارم این دوران بگذره 

وای زنگ زدیم یه بار به یکی از دوستامون بهش گفتیم دیروز یه جا دیدیمت با یه دختر اونم واقعا بوده بود شب بعدش زنگ زد تو کی هستی و کجا منو دیدی 😂😂

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

عاااا بزن من گوشیم موقع خواب میذارم رو سایلنت برای محکم کاری رو حالت پرواز هم میذارم🤣 اونایی که ...

منم رو سایلنت میزارم دیروز از شانسم یادم رفته بود 😂

گفت پیله ای به خاطر اون میگم یه طوری نیست اگه بزنم ؟

خیییلی 😂 دوست ندارم این دوران بگذره  وای زنگ زدیم یه بار به یکی از دوستامون بهش گفتیم دیروز ...

😂😂این دوران دوست دارم چون دیگه تکرار نمیشن

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
منم یاد خودم افتادم خوبه ک میگذرع😂 اگه نمیگذشت ک بد بود!

نه من دوست دارم نگذره 

وقتی با دوستام جمعیم یه کارای میکنیم خدا میدونه😂

خیلی باحالی  منم این کرم ریزیارو دوس دارم

اره منم ولی شماره هامون ته کشیده 

کرم ریزی جدید پیشنهاد بده😂

منم رو سایلنت میزارم دیروز از شانسم یادم رفته بود 😂 گفت پیله ای به خاطر اون میگم یه طوری نیست اگه ...

ولش کن خیال میکنه یه 💩هس🤣🤣🤣

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
😂😂این دوران دوست دارم چون دیگه تکرار نمیشن

اره یه دوست دارم اون شوهر کرده بعضی وقتا مارو میبینه مجردیم میگه چه غلطی کردم زود شوهر کردم 😂😂

نه من دوست دارم نگذره  وقتی با دوستام جمعیم یه کارای میکنیم خدا میدونه😂

وای از این جمعا😅😅😅😅😅

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عاااا بزن من گوشیم موقع خواب میذارم رو سایلنت برای محکم کاری رو حالت پرواز هم میذارم🤣 اونایی که ...

دقیقا من

الان دو هفته است به خاطر اینکه من  شب خوابیدم گوشی روی حالت پرواز و سایلنته گوشیم پیدا نمیشه😂🥲

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
ولش کن خیال میکنه یه 💩هس🤣🤣🤣

اره راست میگی 😂😂

یکی‌ دیگه فک‌ کرده بود اکسشم میگف محبوبه چی شده الان زنگ‌ زدی 🤣

دقیقا من الان دو هفته است به خاطر اینکه من  شب خوابیدم گوشی روی حالت پرواز و سایلنته گوشیم پید ...

واااییی خیلی سخته 😂

من رمز گوشیم یادم رفت دلمم نمیومد فلش کنم گوشیم یه هفته به اندازه یه قرن گذشت اخرم رمزش یادم نیومد 😂

اره یه دوست دارم اون شوهر کرده بعضی وقتا مارو میبینه مجردیم میگه چه غلطی کردم زود شوهر کردم 😂😂

🥺🥺راست میگه واقعا اصلا مجردی همش عشقه 

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿