2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من خودم اندازه نوک قاشق چایخوری زیره و یه کوچولو نبات میریختم تو آب تا بجوشه.بعد آب جوشیده رو به بچه میدادم.یعنی معجزه میکرد.زیره کم باشه همین که عصاره ش وارد اب بشه کافیه.نبات هم انقدر باشه که وقتی میخودی بفهمی یه کم شیرینه.

اگه شیر خودتون رو میخوره توی تغذیه تون  خیلی دقت کنید سردیجات  و برنج و ماکارونی و سیب زمینی و مواد کافئین دار  رو کامل حذف کنید  

اگع شیر خشک میخوره با دستور پزشک شیر خشکش رو عوض کنید 

قطره دایمتیکون 

خودتون همیشه بعد از غذا قطره رازیانه که ضدنفخه بخورین 

دور نافش رو به شکل علامت سوال با روغن بنفشه یا زیتون ماساژ بدین 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دخترم گاهی سر دلش سفت میشد معلوم بود یه چیزی تو معدش مونده.آب نبات و زیره که میخورد بعد چند دیقه از ...

چه خوب،دختر منم قشنگ معلومه از سر معدش باد داره تا شکم اصلا دس میزنی به شکمش صدا میپیچه توش