2777
2789
عنوان

با مردی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 37 پست

به نطرم بری اشتباهه سعی کن باهاش حرف بزنی اگه نشد ودیدی کارت پیش نمیره برو پیش خانوادت چون به نطرم رفتن برگ اخره واسه خانوما هرچیزیو همینطوری رو نکن ازش به عنوان اهرم فشار استفاده کن

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
میخونم عزیزم .. سر هرنماز دارم دعا میکنم . چله ورمیدادم از دعاهای مختلف .... فرجی نشده هنوز😫

میشه انشاءالله خسته نشو 

خانم فاطمه سلام الله علیها دعا کردن 

چهارده سال بعد مستجاب شد 

بسپار بخدا 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بذار ب خودش بیاد.هرکاری کرده موندی ب پاش خاطرش جمع شده ک همیشه هستی

امروز ب سرم زد همین کارو بکنم .ولی فکر اینو میکنم که قضیه جدی میشه خانوادهامون میفهمن ... وای وای اصلا حوصلههه ندارممم

ولی پرو شده 

و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟
به نطرم بری اشتباهه سعی کن باهاش حرف بزنی اگه نشد ودیدی کارت پیش نمیره برو پیش خانوادت چون به نطرم ر ...

خانوادم در جریان کاملن .. به خانواده خودشم از وضعیت سختمون گفتم . هی میگن درست میشه درست میشه .

و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟
امروز ب سرم زد همین کارو بکنم .ولی فکر اینو میکنم که قضیه جدی میشه خانوادهامون میفهمن ... وای وای اص ...

بفهمن تاکی میخای بااین وضعیت بگذرونی

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
خانوادم در جریان کاملن .. به خانواده خودشم از وضعیت سختمون گفتم . هی میگن درست میشه درست میشه .

یع جوری از اهرم فشار استفاده کن ما خانما ماشالله چش نخوریم بلدیم دیگه😂 یکم از زنانگیت استفادع کن فعلا بترسونش یه زمانی رو مشخص کن که کار پیدا کنه تو این مدت از اهرم فشار استفاده کن تا بدونه تو هم خیلی ببو گلابی نیستی مردا همشون میدونن زنا احساساتین پس میتونن اینطوری کاراشونو پیش ببرن

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂