2777
2789

حس می کنم کشته مرده ی کارهای خلاقانه و ایده پردازیم

شش ماه تا کنکور ریاضی و مهندسی خوندن مونده کلا

ولی من به این فکر می کنم کاش پاشم برم شش ماه برای هنر خر بزنم و طراحی صنعتی بیارم

اسکل شدم نمی دونم رها کردن دو سال و نیمی که صرف این مسیر کردم درسته؟ یا اگه الان بمونم و ادامه بدم بعدش وسط مهندسی خوندن حس مردن کنم چی؟

نه😐

همسر من ۳۰ سالگی تغییر مسیر داد

تو سن عالی هستی اتفاقا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه😐همسر من ۳۰ سالگی تغییر مسیر داد تو سن عالی هستی اتفاقا

نمی دونم چرا از تابستون همه گفتن بشین سرجات دیگه دیره و حیفه و تو هنر چیزی نمیشی:))))))))

فرقش اینه اگه اون موقع به حرفشون گوش نمی دادم یه سال واسه هنر می خوندم، ولی الان چهار ماه

سنت خیلی خوبه برای شروع کردن کاری که دوست داری

نمی دونم چرا از تابستون همه گفتن بشین سرجات دیگه دیره و حیفه و تو هنر چیزی نمیشی:))))))))

فرقش اینه اگه اون موقع به حرفشون گوش نمی دادم یه سال واسه هنر می خوندم، ولی الان چهار ماه

هر وقت که به نتیجه رسیدی که مسیرت رو دوست نداری عوض کن مسیر رو حتی اگر نود ساله بودی

نمی دونم چرا از تابستون همه گفتن بشین سرجات دیگه دیره و حیفه و تو هنر چیزی نمیشی:))))))))فرقش اینه ا ...

من که به این نتیجه رسیدم که هیچ کس مسئولیت تو رو قبول نمیکنه پس بهتره خودت تصمیم بگیری تو زندگیت ولی حالا تو رو نمیدونم باید چیکار کنی

نمی دونم چرا از تابستون همه گفتن بشین سرجات دیگه دیره و حیفه و تو هنر چیزی نمیشی:))))))))فرقش اینه ا ...

چهار ماه زمان کمی نیست شروع کن انشالا موفق میشی بزار یه چیزی تعریف کنم برات من یه آقایی رو میشناسم تو سن چهل سالگی آزمون کانون وکلا قبول شده بود بهش گفتن چرا تو سن پایینتر نیومدی گفت من فوق لیسانس عمران دارم به اجبار خانواده رفتم رشته ریاضی بعدم مهندسی خوندم چون خانواده م مجبورم کردن چند سال طول کشید تا پول جمع کنم مستقل شم بتونم آزمون بدم

روش مطالعه صحیح یادت نره تا بتونی موفق شی، صرفا خر زدن نیست، باید یه جاهایی کم نیتری، یه جاهایی نیاز به تفریح و استراحت به موقع داری، ازاین فرصت استفاده کن برای جنگیدن و هرکاری رو که باید پیش ببر

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش