2777
2789
عنوان

با مردی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 37 پست
واقعا برو خونه بابات شاید یکم بخودش اومد

دیگ واقعا گذاشتم واسه تیر خلاص رفتنو

و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟

نماز تون رو بخونید 

نگو چه ربطی داره 

ریشه اکثر و چه بسا همه مشکلات ما در نبودن یا کمرنگ بودن ایمان و نمازه 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درصورت بودونبودتوله سگ رهاش کرد

😑😂😂😂😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

در خونه باز میکنم 

بعدم پرتش میکنم بیرون مرتیکه رو

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

چرا سر کار نمیره؟

نمیدونم . خیلی مرد کاری بود ... انگار طلسمش کردن . هرچی میگم نمیره

و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟

باید صحبت کرد ،اگه جواب نداد  دعوا کرد ،اگه جواب نداد به بزرگترش گفت ،اگه اونم جواب نداد باید رفت نفقه رو گذاشت اجرا ،اگه اونم جواب نداد باید یه فکری کرد 

شخصا با مرد تن پرور وبیعار نمیتونم زندگی کنم 

فعلا بچه نیار اصلا بنظرم بترسونش برو پای طلاق ولی طلاق نگیر بگو برو سرکار تا برگردم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

تحملش سخته 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بخدا میدونم الان فحشم میدن 

ولی از هرچی مرد بدم میاد 

باعث تمام ناراحتیا و گریه های زن 

مررررررد

خودشون خو سالی ی بارم گریه نمیکنن فقط ما باید زار بزنیم 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
نماز تون رو بخونید  نگو چه ربطی داره  ریشه اکثر و چه بسا همه مشکلات ما در نبودن یا کمرنگ ...

میخونم عزیزم .. سر هرنماز دارم دعا میکنم . چله ورمیدادم از دعاهای مختلف .... فرجی نشده هنوز😫