2777
2789
عنوان

امروز از صبح بیرون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2340 بازدید | 80 پست
زایمان کرده 

ای جان

زایمان ک ادمو میپوکونه

چ دختر خوبی هستی ک کمک میکنی

خدا دستتو بگیره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چقد همه به اسی سخت توپیدین.

واقعا حق داره

وقتی یکی تو خونه هست

آدم انتظار ی غذا داره.

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو چ فیلم هندی کردی ما ک دختر بودیم تو خونه مجردی این همه کار نمیکردیم، داداشتم نمیکنه

پس کی قراره براش انجام بده

آدم کارگر باید هر شب لباس کارش رو بشوره هر شب هم شام لازم داره و معدش حساسه و نمیتونه غذای بیرون بخوره

هم خونه ای هم نداره

هر بار زنگ میزنم طفلی درگیره

هندی چی؟؟؟

اینکه شما اینجوری نبودی ربطی به مرتبی برادر من نداره

الهم عجل لولیک الفرج
من خودمم هیچوقت نشده بگم چرا ناهار نداریم یا شام درست نکردیم اگ هم نداشته باشیم بی سر و صدا میرم نو ...

خداحفظشون کنه بشماهم توان مضاعف همراه با سلامتی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ای جان زایمان ک ادمو میپوکونه چ دختر خوبی هستی ک کمک میکنی خدا دستتو بگیره

مرسی گلم 

آره دیگ ناخواسته بود و سزارین چهارم 

سزارین هم که کلی عوارض داره 

از بارداری تا الان همه کاراشو میکنم بچه رو نگه میدارم 

چون واقعا خیلی درد کشیده 

البته تازگیا اون داره کار میکنه چون دیگ حالش خوب شده منم کمکش میکنم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خداحفظشون کنه بشماهم توان مضاعف همراه با سلامتی

مرسی گلم🤩

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

پس کی قراره براش انجام بده آدم کارگر باید هر شب لباس کارش رو بشوره هر شب هم شام لازم داره و معدش حس ...

باشه تو راس میگی

ولی پیش کسی نگی ها 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چقدر بی رحم بودهه شما حق داری  ناراحت باشی تا اخر عمر ادم یادش نمیرهه  💔 چ ربطی به وضعه ...

ممنون ولی خب این سیبزمینی ابپز و املت و نهایت استمبولی گهگداری بود بی انصافی نباشه .ولی من هنوزم صبح ها متنفرم پنیربخورم فقط عصرونه اونم باسبزی و خیارگوجه دوست دارم بخاطراین ۹۰درصدمواقع گرسنه بودم💔

پس کی قراره براش انجام بده آدم کارگر باید هر شب لباس کارش رو بشوره هر شب هم شام لازم داره و معدش حس ...

داداش منم عین داداش شما خونه مجردی کاراشو میکرد وقتی برگشت خونمونم خودش انجام میداد الان نزدیک ۶   ۷ ساله داماد شده زنش میگه کاراشو خودش انجام میده  یه تکه لباسشو ما نمیشستیم هیچ وقت تو حموم میشست الان هم همونه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
باشه تو راس میگی ولی پیش کسی نگی ها 

خدا شفات بده عزیزم

من در جواب کسی دیگه پیام گزاشتم نه شما

تنبلی خودتو به همه تعمیم نزن 

در ضمن هروقت ازتون نظر خواستن اعلام حضور کنید

الهم عجل لولیک الفرج
داداش منم عین داداش شما خونه مجردی کاراشو میکرد وقتی برگشت خونمونم خودش انجام میداد الان نزدیک ۶ &nb ...

اره عزیزم

کاری میشن. داداش بزرگم هم چند سالی مجردی بود 

مثل برادر شما الآنم که متاهله خیلی کمک می‌کنه حتی تو بارداری خانمش که خیلی بد ویار بود آشپزی میکرد

الهم عجل لولیک الفرج
عزیزم شما خیلی حق داری من هم از مدرسه و یا بعد ها از دانشگاه میومدم خونه خیلی ناراحت میشدم مامانم غ ...

دقیییییییقا من بچه ام دو سالشه واقعا از غذا پختن و غذا دادن بهش خسته و درمانده شدم گاهی واقعا نمی کشم 

حالا من که مجرد بودم مادرم نه اون موقع جدیم میگرفت نه الان که متاهلم وباردارم یه بار نشد یه غذا ...

عزیزم به خدا که مامان منم اینطوریه دقیقا هیچ وقت مثل مامانای بقیه کمکم نمی کنه زایمان کرده بودم گفت من روزه گرفتم اومدم منم بهش تعارف کردم گفتم برو خونه افطار کن قبول کرد و رفت😅😅 خالم موند پیشم بعد فرداش اومد که به من رسیدگی کنه واسم ماهیچه پخته بود اونم کلا نپخته بود و برنج هم سوخته بود ☺️ الانم واقعا تو بچه داری کمک نمی کنه اگه بزارم پیشش برم جایی میام می بینم نتونسته به بچه غذا بده می گه نخورد هر کاری کردم. اما اگه تو واقعا کسی رو نداری روی مامانت حساب باز نکن حتتتما پرستار یا یه کمکی بگیر توی دیوار آگهی هاش پره حتتتما بگیر هر چقد می خواد بشه مهم نیس یکی دو شبه دیگه حتی شده طلا بفروش اما پرستار بگیر رو مامانت حساب باز نکن. 

خیلی از مادرها هم در بدترین مواقع غذاشون همیشه حاضره همیشه همیشه تازه کمترم قدرشون میدونیم از جمله م ...

دقیقا عزیزم مثل من ،دوتا پسر دارم و همیشه خونه ام مرتبه وغذام آماده تازه کیک و دسر و.....اما حس میکنم دیگه براشون عادی شده