2777
2789
عنوان

امروز از صبح بیرون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2340 بازدید | 80 پست
نزار عادی بشه باید قدر بدونن ازشون کمک بگیر خدا حفظتون کنه 

چیکارکنم می‌دونی ایرادم چیه خیلی مهربونم واز خودم می‌گذرم شوهرم همیشه حرف شمارو میزنه اما دلم نمیاد هرروز به خودم قول میدم از فردا ازشون کمک بگیرم اما باز دلم نمیاد می‌دونم کارم اشتباهه ولی خب پسر بزرگم مخصوصا حسابی درگیر درس وکلاس وباشگاهه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به خدا که مامان منم اینطوریه دقیقا هیچ وقت مثل مامانای بقیه کمکم نمی کنه زایمان کرده بودم گفت ...

چ

قبلا یه بار سقط داشتم تا سه روز نهایت چیزی که میتونستم بلند کن یه لیوان آب بود بیچاره شوهرم ازم پرستاری کرد تا یک هفته تا جون گرفتم حتی غذام واسم درست می‌کرد با اینکه هیچی نمیدونست ، روی مادرم حساب نمی کنم میدونم بیشتر حرص می خورم باید یه فکری بکنم تازه بهم میگه بیا پیشم عمرا برم فکر کنم  باید بلند شم واسه خودم غذا درست کنم اخلاقم که نگم یه بار دیدی با بابام دارن دعوا می کنن اصلا مراعات نمی کنه ، وقتی مادرای جاریام یا اطرافیانمو می بینم میگم خوشبحالشون خداییش مادراشون نباشن نمیتونن کاری بکنن من همه کاری که یک مادر باید برای دخترش انجام بده خودم انجام میده حتی شده انواع سبزی درست کردم بهش دادم 

چ قبلا یه بار سقط داشتم تا سه روز نهایت چیزی که میتونستم بلند کن یه لیوان آب بود بیچاره شوهرم ازم پ ...

ای جونم عزیزم . درکت می کنم کاملا. منم مامانم ما رو میندازه زیر دست و پا اماااا خاله ام خیلیییی به دختراش می رسه منم حسرت می خورم.

ای جونم عزیزم . درکت می کنم کاملا. منم مامانم ما رو میندازه زیر دست و پا اماااا خاله ام خیلیییی به د ...

ظاهری با محبت هست ولی مواقعی که بهش نیاز دارم اصلا کمک حالم نیست ولی یه خاله دارم کلی حرصمو می خوره مخصوصا که خونوادم بین منو برادرم فرق میذارن همه جوره حواسشون به زندگیشو زنو بچش هستن ، چه میشه کرد پدرو مادرن احترامشون واجبه چیزی که نمیشه گفت مجبوریم سکوت کنیم