2777
2789
عنوان

امروز از صبح بیرون بودم

2340 بازدید | 80 پست

صبح رفتم بیرون با مامانم گفتم از اون ور میرم دانشگاه انقد راه رفتم ساعت هفت ونیم رسیدم خونه😑ناهار هم نخورده بودم خسته کوفته نمیدونم واقعا من از تو جوب پیدا کردن هیچی نزاشته بود مامانم حتی روگاز گف برم فلافل بگیرم گفتم نمیخوام 😏بعد پاشد یه چی، درست کنه 

ادم بهش، بر میخوره انگار بچه نداره انقد هم راه رفته بودم امروز 

منم داشتم پتو میشستم کارم موقع افطار تموم شد اومدم داخل نشستم خسته، مامانم خیلی شیک برا خودشون همچی اورد برا منم 💩🤲🏽

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما خیلی حق داری

من هم از مدرسه و یا بعد ها از دانشگاه میومدم خونه خیلی ناراحت میشدم مامانم غذا درست نمیکرد

ولی الان متاهل شدم میفهمم چقد ادم خسته میشه کار خونه انجام میده.من یک ساله ازدواج کردم خستم فکر کن مادر شما سالهاست 

ادم خالی میشه یهو از خستگی درک کن مادرتو❤️🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40