2777
2789
عنوان

امروز از صبح بیرون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2340 بازدید | 80 پست
بسه دیگه از ۱۸باید مستقل بشی مگه مامانترکلفتته ک تا آخر عمر واست بشوره بسابه

از ساعت 9 صبح بیرون باشی تا 8 شب همش، راه بری، غذا هم نخوری نبايد یکی، درکت بنظرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقدر شبا گشنه خوابیدم ک هم دانشگاه هم سرکارمیرفتم تازه فک کن فرداناهارم نداشتم مامانم برام نمیذاشت خیلی پیش میومد اینجوری فک کن از ۶و نیم تا۹شب بیرون بودم بعدباتچنون پنیر میخوردم و میخوابیدم😔

20

😐عزیزم من از ۱۶ سالگی متاهل شدم و سه وعده خودم بماند سه وعدهه دخترمم بهش دادم چون سنم کم بود دیپلم نداشتم درسم میخوندم تا ۱۸ سالگی  نمیگم ازدواج کن میگم ب مادرت کمک کن بنده خدا خسته میشه شاید وقت نکردهه شام بزارهه

عزیزم شما خیلی حق داری من هم از مدرسه و یا بعد ها از دانشگاه میومدم خونه خیلی ناراحت میشدم مامانم غ ...

خیلی از مادرها هم در بدترین مواقع غذاشون همیشه حاضره همیشه همیشه تازه کمترم قدرشون میدونیم از جمله مادر خودم بنده خدا قصدم پز دادن نبود فقط خاستم بگم این مدلی هم هست 

من انقدر شبا گشنه خوابیدم ک هم دانشگاه هم سرکارمیرفتم تازه فک کن فرداناهارم نداشتم مامانم برام نمیذا ...

مامانت چرا شام نمیزاشت ؟؟؟

بابات هیچی نمیگفت؟

حالا ی شب پیش میاد ولی همیشه همیشه واقعا ناراحت کننده هست

از ساعت 9 صبح بیرون باشی تا 8 شب همش، راه بری، غذا هم نخوری نبايد یکی، درکت بنظرت 

فک کن خونه مجردی داری هیچکسم تو خونه منتظرت نیس بعد شاغلم باشی از ۸صب بیرون باشی تا ۸شب بعدم باید خودت فکر شکمتو کنی مث من

حالا خوبه هرروز اینقدر ساعت بیرون نیستی، بنظرم دیگه باید بپذیری بزرگ شدی

میگم از صبح نبودم تا 8شب

اگه بار اولشه و کار همیشه نیس نباید انقدر ازش ناراحت بشی 

ولی دقیقن همین امروز من از شش صب بیرون بودم تا ساعت ۷ نبم شب کار اداری داشتم از خستگی فقط اومدم خوابیدم 😑🤦🏻‍♀️بازم خودم پاشدم شام گذاشتم بچه نیستیم که

حق داری کاملا 

درسته مادر خسته میشه ولی کل هفته که نمیشه غذا نپزه پس بقیه چی خوردن ، یا پول بدن به بچه یا براش سهم غذاشو نگه دارن ، حرف اسی اون اهمیت دادنس نه فقط خود غذا 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
مامانت چرا شام نمیزاشت ؟؟؟ بابات هیچی نمیگفت؟ حالا ی شب پیش میاد ولی همیشه همیشه واقعا ناراحت کنند ...

ببین بخدااکثرمواقع اینجوربود بابابام میونه خوبی نداشتن ب بابام محل نمیداد برای اونم مهم نبود الان ک خودم بچه دارم میگم چقدربی عاطفه بود مامانم باعمون حداقل ها غذا نمیذاشت  ازبچگی بدون صبحانه میرفتم مدرسه البته اینکه وضع مالیمونم بد بود بی تاثیرنبود

حالا من که مجرد بودم مادرم نه اون موقع جدیم میگرفت نه الان که متاهلم وباردارم یه بار نشد یه غذا واسم درست کنه بگه دختر ببر بخور به سختی آشپزی می کنم بعضی شبا حوصله ندارم شام درست کنم نه اینکه با محبت نباشه کلا بی خیاله منو جدی نمیگیره غصم گرفته زمانی که بخوام زایمان کنم کی می خواد به دادم برسه عوضش مادرای اطرافیانم واقعا خوشبحالشون