2777
2789
عنوان

اعصابم خورد کرد شوهرم

529 بازدید | 18 پست

بچه ها شمایگین چی شده منکه نمیفهمم 

منو شوهرم باهم خوب بودیم امروز یکهو قاطی کرده 

هفتهدپیش خونواده خودمو گفتم بیاین خونمون چون میرفتن شهرستان دیگه 

خونواده خودشم فردا قرار دعوت کنم بهش گفتم فردا بگم گفت اره گفتم پس به همشون زنگ میزنم اینم لیست برو بخر خیلی چیزی نبود چون بیشتریاشو داشتیم من به همشون زنگ زدم صخبت کردم اوکی دادن به خودش لیست دادم رفته ظهر بعدازظهر اومده دست خالی  گفت پول ندارم دوبارع سرشب گفت میرم بخرم منم منتظر بهش زنگ زدم وسطش کع پیازم بخر گفت باشه حالاکه اومده میبینم پشتش خاکی هیچیم نخریده 

میگم کجابودی میگه نشسته بودم جایی یکساعت رفته کحانشسته هراس نداره فردا هم ازصبح میره بیزون من باید غذامو سرصبح بذارم بابچه کوچیک کم کم کارامو بکنم روهم جمع نشه نمیخام اونا بیان کمک بچه دارن بهم میزیزن 

اگه همین دعوتی رو نگیرم میگن برا سمت خودش گرفت مارو نگفت منم سالی یکبار همشونو دعوت میکنم همش 

میگم خوب جمع کنم دیگه بعدم رفتیم خوردیم دعوتیاشونو 

حرفم اینه اگه پول نداری خب بگو که سریع زنگ نزنم یا منومسخره نکن هی بگو میرم بخرم دست خالی بیا میگه فردا ظهر میارم اخه ظهر من میتونم غذا بذارم 

بچه کوچیک اذیت میکنه باید کمکم وقتی خوابه انجام بدم که جلواونا به خودم نیفتم 

کاری ندارم عصبی شدم باهاش بحث کردم رفته رومبل خابیده بدون پتو رفتم گفتم برو سدجات بخواب با ارومی گفتم یکهو پریده که نمیبینی خوابم بدصحبت کرد و دعوامون شد دوباره گفت پتو بیار منم نیاوردم رفتم تواتاق بخابم 

حالا چیکارکنم من باهاش دیگه حرف نمیزنم بلندمیشم فرداصبح کارامو میکنم غذامو میذارم باهرچی که دارم نمیخام اونا بفهمن کم گذاشتم 

شاید ببینه سرسامون درست کردم خودش شرمنده شه اروم شه تاشب 

حرفم اینه چرا دروغ میگه یک کلمه مشورت نمیکنه بامن ساکته مگه بادیوار حرف میزدم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن خواهر بهتر تو بهترین کارو میکنی فردا با هرچی داری غذاتو درست کن بعدشم یگو بهش 

الانم براش پتو ببر زندگی و اعصابت رو بخاطر این چیز ها خورد نکن اونم برای خانواده خودش  فدا سرت حتما پولش کمه دیگه

از خواهری مادری پول قرض کن برو خریدات رو بکن مهمونی رو برگزار کن به خوبی چون خیلی مهمه ولی بعدشششش ...

به مادرش زنگ زدم اخه رفتم بیرون وقتی عصبی شدم گفتم اونجور کرده گفته من چیکارگنم به بچه هازنگ زدم مادرش گفت بمن زنگ زده کارتم خالی بوده گفتم بیاازخونه ببر 

نمیدونم فک میکنم یکهو زود عصبی شدم شاید واقعا نداشته وگرنه خونواده خودش بودن چرا نگیره حتما رفته بخره مادرش نداشته دست خالی اومده متتها بمنم نگفته منم وقتی عصبی میشم تند میرم حسابی 

درسته اعصابت خورد میشه

ولی واقعا مردا با این گرونی گناه دارن من الان اومدم دکتر با شوهرم بعدشم رفت خرید میوه و عسل و این چیزا 

توی دو ساعت هزینه دکترو دارو خرید جزعی خونه شد ۱۵۰۰ واقعا گناه دارن خوب

شوهرم همش میگه خدایا اونایی که ندارن و یا گرفتاری براشون پیش اومده چیکار میکنن

تازه چون باردارم دکتر برام سرم نوشته پرستار زنگ‌میزنم بیاد خونه بزنه که توی محیط آلوده ی درمانگاه نباشم هزینه اونم اضافه کن گلم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
از خواهری مادری پول قرض کن برو خریدات رو بکن مهمونی رو برگزار کن به خوبی چون خیلی مهمه ولی بعدشششش ...

ابروی خودش میره باشه ی بار شرمنده بشه تا بفهمه چرا این خانم بیاد حرص و جوش بخوره عزیزم 

ولش کن خواهر بهتر تو بهترین کارو میکنی فردا با هرچی داری غذاتو درست کن بعدشم یگو بهش  الانم بر ...

پتو بردم براش 

نمیدونم شاید چون مرد وپول نداشته جلومن غرورش شکسته شده نتونسته بگه نمیتونم بخرم من فردا مهمونی رو بهترین شکل میگیرم و خوب درست میکنم چون برای سمت من خدایی کم نذاشت و مهمونی منو خوب اجرا کرد نمیخام اخم کنم بخاطر خودش که به کسی نگیره 

امیدوارم فردا فراموش کنه و سخت نگیره 

نگران نباش فردا همه چیز میخره میاره

توهم استرسی نشو وقت داری

من همیشه موقع مهمونیا زود قاطی میکنم که بدو بدو دید شد

از آخر میبینم الکی حرص خوردم

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
پتو بردم براش  نمیدونم شاید چون مرد وپول نداشته جلومن غرورش شکسته شده نتونسته بگه نمیتونم بخرم ...

اره بابا نداشته طفلک توام ک غر زدی ناراحتش کردی من اینجور وقت ها به شوهرم نزدیک میشم اگ میتونی برو کنارش بخواب گناه داره