2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 37 پست
بد اخلاق بود  اجازه تا سرکوچه رفتنم نداشتم خسیس بود هر چیز بدی که فک کنی داشت  بهم خیا ...

منم اومدم خونه پدرم ازقبل عیدتاالان قصد برگشت ندارم هرچقدر تهدید کرد نرفتم بچمم پیشش نمیذاره برم ببینمش میخوام قانونی اقدام کنم واسه بچم ،شوهرمنم انقدر اخلاقای بدی داره ک دیگه بیشترازاین نمیتونم تحمل کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای شروع زندگی جدید وقت داری فقط اگه بتونی دوری بچه ات رو تحمل کنی بچه چی دل تنگی نمیکنه برات

بچم هم عادت کرده به این شرایط 

خودمم چه کنم مجبورم

گاهی وقتا توان هیچ کاریو ندارم

فقط ناراحتم ناراحتم که حق طلاق با اونه

میدونم چی میگی من مادر م ولی بدون سخت ترین آزمون این دنیا مادر بودنه

هرکی هم به ما رسید با دو سه تا بچه بهمون گفت خوشبحالتون بچه ندارین. والا بلا بچه نیاوردن هم زحمت داره. جدا از مسائل شخصی که قابل گفتن نیست که چه استرسهایی متحمل میشیم... فکرِ آینده، پا روی دل گذاشتن، حرف ملت رو به جون خریدن، امید پدرمادرها رو ناامید کردن، غریزه‌ی طبیعی رو سرکوب کردن، ترسِ تنهایی در پیری رو پذیرفتن...

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲