2777
2789
عنوان

اینجا همه نسخه طلاق میپیچن 😧

499 بازدید | 47 پست

تایکی میاد از مشکلاتش باهمسرش میگه بعضیا توسایت روزی سه بار هر هشت ساعت طلاق تجویز میکنن!!!

یسریا که هیچی از زندگی نمیدونن فقط تحت تاثیر هورموناشون نظر میدن!!!! یکم فکر کنین بعد نظر بدین

دور از جون بعضیا که توهرسنی باشم اگاهانه حرف میزنن 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا همچی شوخیه مگر خلافش ثابت بشه

استاتر باید خیلی بی عقل باشه به حرف های اینجا گوش کنه

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

درسته من تا میام یه راهکار بدم بعضی ها باهام دعوا میکنن میگن چرا باید استارتر خودشو کوچیک کنه اصلا نمیدونن معنی زندگی یعنی چی؟فکر میکنن محیط خونه میدون جنگه🤦‍♀️

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

من خودم نمیگم طلاق فقط میگم ببین مشکلت قابل حله یا نه اگه دیدی قابل حل نیست و اذیت میشی نیازی نیست به آزار خودت ادامه بدی، ولی بعضیا یه چیزایی تعریف میکنن که اصلا آدم نمیتونه ادامه اون زندگیو تصور کنه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

دقیقا اصولا کسایی که اینحا تاپیک میزنن بیشتر برلی لینکه نظر بخوان تاپیک نمیزنن صرفا برلی اینکه خودشون رو خالی کنن تاپیم میزنن و تو عصبانیت بیشتر سعی میکنن اشتباهاتی که طرف مقابل کرده رو بگن و رو اشتباهات خودشون سر پوش بذارن ما فقط یه بعد کوجیک از اون دعوا رو میدونیم که خیلی چیز ها رو نمیدونیم خیلی از اخلاقای خوب طرف در مواقع دیگه رو نمیدونیم انقدر راحت نسخه میپیچیم

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     

من تاپیک زدم گفتم شوهرمو زدم بیاین راهنمایی کنین از دلش دربیارم ،طرف اومده نوشته طلاق بگیر !!!

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

حرفت حقه بنظرم بیشترین کلمه ای ک این سایت ب خودش دیده همین کلمه ست و این خیلی افتضاحس

تو طلاق بیشترین آسیب رو خانم میبینه  اما هیشکی بندمدت نگاه نمیکنه فقط نوک دماغشونو میبینن و نسخه میپیچن 

البته دم اونایی ک همه جوره حواسشون هست و دقیق راهنمایی میکنن گررررم🌺