اینا تحت تاثیرهورموناشون نظر میدن اون طرفم وا بده یه خانواده از هم میپاشه مخصوصا اگه اتفاقاتی بیفته که حرمت بین زن وشوهر از بین بره که با مشاوره غلط این افراد اون حرمت لگدمال میشه…..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم وقتی اینجا سوال میپرسیمفقط که نباید جوابای مورد علاقه مونو دریافت کنیم ... هزار نوع ادمبا هزار نوع مدل فکری و هزار نوع نظر هست .... بعدشم وقتی مشکل زندگی یکی حاده و طولانیه و نمیشه به عمقش پی برد چرا اینجا سوال میپرسی باید بری مشاوره که کااااامل توضیح بدی
من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگیمی کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر
موافقم گاهی زیاده روی میشه ولی واقعا بیشتر توصیفاتی که از مشکلات شون دارن راهی جز طلاق نداره. یه زندگی که توی اون فقط دارن تحقیر میشن، توهین میشنون و یا محبت و عاطفهای توی اون نیست، چی میشه بهش گفت جز طلاق؟ (با توجه به اینکه طرف مقابل شون هم به هیچ وجه تمایلی به تغییر نداره)
ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزهی nvc 😊
خیلی غم انگیز …. اینا تحت تاثیرهورموناشون نظر میدن اون طرفم وا بده یه خانواده از هم میپاشه&nb ...
متاسفانه در آینده نتیجه اینجور راهکارهای نادرست به خودشونو زندگیشون برمیگرده
دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
من وقتی طرف میگه شوهرش همه بدی ها و داره و هربلایی که بگی سرش اورده و مشاوره هم نمیاد ودرست بشو نیست ...
ببین یه خطر قرمزایی وجود داره نباید منکر قضیه بشیم👍 اما خیلی از مشکلاتراه حل دیگه ای داره…
امروز یکی تاپیک زده بود مشخص بود خانومه مشکل اعصاب داره و رفتاراش اصن درست نبود یعنی درصد زیادی خودش مقصر بود خودشم اینو قبول داشت بحث خیانت واتفاق هولناک دیگه ایم مطرح نبود یکی نوشته بود جدا شو این زندگی بدرد نمیخوره!!!
ببین یه خطر قرمزایی وجود داره نباید منکر قضیه بشیم👍 اما خیلی از مشکلاتراه حل دیگه ای داره… امروز ی ...
اینجا از هر سن و فرهنگی هستن عزیزم همه نظرات عاقلانه نمیدن .حتی خودم شاید بارها نظر وراهنمایی اشتباه کرده باشم.ما که روانشناس و مشاور خانواده نیستیم ادمای عادی هستیم.کسی که تاپیک میزنه هم اینو میدونه
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌