2777
2789
عنوان

اینجا همه نسخه طلاق میپیچن 😧

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 47 پست
دقیقا اصولا کسایی که اینحا تاپیک میزنن بیشتر برلی لینکه نظر بخوان تاپیک نمیزنن صرفا برلی اینکه خودشو ...

حرفتون  کاملا درست به نکات خوبی اشاره کردین 👍👍👍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم نمیگم طلاق فقط میگم ببین مشکلت قابل حله یا نه اگه دیدی قابل حل نیست و اذیت میشی نیازی نیست ب ...

زندگی خیلی روزای خوب هم داره اینجا هیچکس روزای قشنگش رو یادش نیست هیچکس دلش نمیخواد یاد اخلاقای خوب شوهرش بیفته هیچکس دنبال ادامه دادن نیست همه فقط دنبال بهانه ن که توجیه کنن خودشون بی عیب و نقص ترینن و شوهرشون ظالم ترین

حرفتون  کاملا درست به نکات خوبی اشاره کردین 👍👍👍💚

🙏🏼🤍

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     
من خودم نمیگم طلاق فقط میگم ببین مشکلت قابل حله یا نه اگه دیدی قابل حل نیست و اذیت میشی نیازی نیست ب ...

ببخشید که ریپلای کردم 

همه مشکلات قابل حله مگه اینکه شوهره مشکل روانی داشته باشه یا بیخیال خیانت نشه

بعضی ها ساده ترین راه رو پیشنهاد میدن که همون طلاقه چون دوست دارن از موقعیتی که توشن فرار کنن اصلا بلد نیستن زندگی رو بسازن

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

🤦‍♀️🤦‍♀️

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
ببخشید که ریپلای کردم  همه مشکلات قابل حله مگه اینکه شوهره مشکل روانی داشته باشه یا بیخیال خیا ...

اینکه مشکلی قابل حله یا نه بستگی به دو طرف داره چون روحیات آدما اصلا شبیه به هم نیس نمیشه بگیم فقط حق داری به خاطر این مشکل جدا بشی. ولی خب مثلا یه تاپیکی بود که شوهرش خیانت که میکرد به مادر اسی هم چشم داشت خرید و مسافرت و اینام که هیچی، حقیقتا اینا اصلا قابل حل نبودن چون به قول شما بیمار بود همسرش

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

من وقتی طرف میگه شوهرش همه بدی ها و داره و هربلایی که بگی سرش اورده و مشاوره هم نمیاد ودرست بشو نیست مسلما نظر میدم جداشه که بقیه زندگیش و هدر نده.ولی وقتی مشکل کوچیکی باشه و قابل حل راهکار طلاق نیست.اینم بدونین ادم ازدواج میکنه که ارامشش بیشتر شه پیشرفت کنه و خوشبخت شه نه اینکه هرروز توهین و تحقیر بشنوه یا کتک بخوره و تو خونه زندانی بشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌