2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده😭😔

507 بازدید | 34 پست

دیشب دوست دوران دانشگام زنگ زده که میخوام چند روز بیام خونتون

از تهران قراره بیاد مثلا بگرده حالا خودش هیچی دوتا از دخترخاله هاشم داره میاره بااینکه میشناسمشون ولی بازم خجالت نمیکشه با خودش دونفرم میاره

منم این ماه یه عالمه کار دارم

نمیتونمم عقب بندازمشون

اصلا از مهمون بازی خوشم نمیاد از قصد این چندسال نرفتم تا نیاد خونمون

الان غم دنیا منو گرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونستی بگی من نیستم ویا کار دارم مجبور نبودی قبول کنی

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥

واااااااااای چقد بد 

قشنگ میفهمم جی میگی منم اصلا مهمون بازی دوسندارم، حتی خواهر مادرمم نمیان میدونن من بدم میاد کسی بیاد خونم چون کلا حال و حوصله حرف زدن ندارم، دوسدارم فقط ولو شم ناهار نون پنیر بخورم ظرفارو دو روز یبار بشورم 

مهمون میاد سیستم زندگی ادمو گند میزنه

اگه نپیچونی اون چند روز مثل چند سال میشه برات 

بگو کار پیش اومده باید بری شهرستان دیگه 

یا بگو داداشت و زنش اومدن اونجا ی مدت بمونن 

بهونه بیار وگرنه عصابت خراب میشه بیان

واااااااااای چقد بد  قشنگ میفهمم جی میگی منم اصلا مهمون بازی دوسندارم، حتی خواهر مادرمم نمیان ...

متاهلی

من برای هروعده کلی برنامه ریزی میکنم

عید با خودمون ۲۱ نفر بودیم مهمان داشتم

عالی گذشت