2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 34 پست
وای من عاشق مهمونم مخصوصا ناخوندش خیلی باحاله..سخت نگیر مهمون حبیب خداست

خیلیا مثل من یا حال وحوصله ندارن یا مثل این خانوم واقعا وقت ندارن، تازه علاقه ام نداره به مهمون، حبیب خداس بره خونه خدا خو 

😅😅 منظوری نداشتما 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاهلی من برای هروعده کلی برنامه ریزی میکنم عید با خودمون ۲۱ نفر بودیم مهمان داشتم عالی گذشت

یا خداااااااااا، ماشالا به حوصله ات

من خواهرمو پیچوندم، جاریمم پیچوندم 

اصلا دلم نمیخواد کسی بیاد یا خودم برم اصلا 

اره دوتا بچه دارم 

واقعا بعضیا سو استفاده گرن 

یکی از دوستای همسرم میخاد برای شوهرش تولد بگیره میگه خونه ی شما بگیرم خب ب من چه تولد شوهر توعه من باید غذا بپزم باخرج خودم دستور پیتزا و ....هم داده منم قبول نکردم گفتم نه نمیشه خونه من 

یا خداااااااااا، ماشالا به حوصله ات من خواهرمو پیچوندم، جاریمم پیچوندم  اصلا دلم نمیخواد کسی ...

من ۳تابچه دارم بزرگه۷ سالشه

استرس داشتم ولی چون از قبل برنامه ریزی کردم وکمک هم میدادن خوب گذشت

خودشون خیلی تعریف کردن وخوش بهشون گذشته بود

هزینه هر وعده شام یا نهار ۲تومن بیشتر میشد

واقعا بعضیا سو استفاده گرن  یکی از دوستای همسرم میخاد برای شوهرش تولد بگیره میگه خونه ی شما بگ ...

واقعا منم اینجور آدما رو هیچ وقت درک نکردم😐 یعنی چی اخه😐😐😐

من ۳اا بچه دارم بزرگه۷ سالشه استرس داشتم ولی چون از قبل برنامه ریزی کردم وکمک هم میدادن خوب گذشت خ ...

اصلا کاری ب هزینه ندارم کلا من تنها راحتم با دوستامم ترجیح میدم بیرون خوش بگذرونم،