2777
2789
عنوان

بیاین بگین به جاریم چه جوابی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 40 پست
داره بهم میگه تو تو جهازت اینارو نداشتی من همه چی دارم حرف بدی نزده؟؟

به روی خودت نیار تیکشو متوجه شدی 

جواب بدی هرچی حتی دندانشکن خوشحال میشه که تیکه پرونده و گرفته

اما به روی خودت نیاری یعنی اصلا برات مهم نیست

به منم تیکه مینداختن درصورتی که جهیزیه ام خوب بود من بی تفاوت بودم و به روم نمیاوردم خودشون خسته شدن از رو رفتن و دیگه چیزی نگفتن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
عزیزم داره میگه من تو جهازم همه چی داشتم تو نداشتی حتی یه بار مادرشوهرمدهمرامون بود فروشگاه لوازم خا ...

فقط تیکه آخر حرف ما که میدونیم خودش خریده این یعنی چی اتفاقا خیلی عالیه ک خودش خریده پدر تو زحمت ننداخته حس میکنم نداشتن اون وسایل برای شما یه جور نقطه ضعف شده ک هر حرفی بشه به خودت میگیری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تیکه آخر حرف ما که میدونیم خودش خریده این یعنی چی اتفاقا خیلی عالیه ک خودش خریده پدر تو ...

پدرم خونه سازی داشت همرمان تو خونه جدید اومدیم اومدن خاستگاری مراسم عقد گرفتم دوتا خانواده طلا گرفتن پدر دستش خالی بود

کارمند قضایی بود حقوقش معمولی بود کشاورزی کرد تونست خونه بسازه

یه سال بعد عروسی گرفتیم تو بدترین شرایط بود پدرم

هرچقدر پدر شما براتون عزیزه پدر منم عزیزه نگید که زحمت ننداخته خودشو

پدرم خونه سازی داشت همرمان تو خونه جدید اومدیم اومدن خاستگاری مراسم عقد گرفتم دوتا خانواده طلا گرفتن ...

شما همینجوری عجولی احتمالا و پیش خودت فکر دیگه میکنی ک فکر میکنی جاریتم منظور دار اصلا یه پدر جهازم نده زحمت خودشو کشیده من جاری رو گفتم ک مادرشوهرت گفته خودش خریده گفتم چیز بدی نیس خیلیم عالی پدرشو زحمت ننداخته 

شما همینجوری عجولی احتمالا و پیش خودت فکر دیگه میکنی ک فکر میکنی جاریتم منظور دار اصلا یه پدر جهازم ...

پدرش موتاد بود بچه‌ها خرجشو میدادن الان که فوت کرد بنده خدا

پدرش موتاد بود بچه‌ها خرجشو میدادن الان که فوت کرد بنده خدا

پدر معتاد هم ارزشمند ته حرفم اینه اون دختر دختر قوی بوده که خودش از پس همه چیز بر اومده همین شمام الکی داری حرص میخوری 

خدا رو شکر همچی موجوداتی عروس ما نشدن تا حالا😐 مثلا ارام پز استفاده کردن هنر میخواد؟ باریکلا ب ...

منم آرام پزمو بعد از ۱۲ سال استفاده نکردم این پستو دیدم ترسیدم بگم بهم بگن بی عرضه😂

عزیزم داره میگه من تو جهازم همه چی داشتم تو نداشتی حتی یه بار مادرشوهرمدهمرامون بود فروشگاه لوازم خا ...

اینکه چی داره چی نداره مهم نیست

مهم اینه خودش همه چیو خریده!

پ ن مادرشوهرت عروس تن پرور میپسنده؟🙄

باید الگو بشه ک اینقد با عرضه و مستقل هست ک حتز پول لوازم اضافه رو هم تونسته در بیاره.باریکلا بهش

پدرم خونه سازی داشت همرمان تو خونه جدید اومدیم اومدن خاستگاری مراسم عقد گرفتم دوتا خانواده طلا گرفتن ...

پدر شما باید یادت میداد خودت مستقل باشی

دمش گرم جاری ک خرج پدرش رو هم میداده

بجای اینکه یه سره خودتو توجیه کنی یاد بگیر ازش!!

خونه ساختن پدر شما موجه هس کار کردن و مستقل بودن ی دختر ننگه؟ نه جانم فازت در مورد خاتواده ات مهربانانه نیس. بلکه‌ناخواسته پدر خودتو زیر سوال میبری

اینکه چی داره چی نداره مهم نیست مهم اینه خودش همه چیو خریده! پ ن مادرشوهرت عروس تن پرور میپسنده؟🙄 ...

خب فهمیدم که حرص الکی میخوردم

ولی زن قبلی برادرشوهرم وسایلشو نبرد همه چی بود

بخاطر همین حداقل نصف وسیله ها رو داشت و سرویس اتاق خوابش و نو کرد

مبل هم اورد هم داشت

و اینکه لوازم اشپزخونه هم هر چی نبود خرید

گاز فر و کلی ظرف و ظروف  و چند تا وسایل برقی بود

به هر حال خودم میدونم سختی زیاد کشید و الان هر چی داره حقشه ولی کنایه زدن درست نیست