2777
2789
عنوان

بیاین بگین به جاریم چه جوابی بدم؟

511 بازدید | 40 پست

من ۲۰ سال پیش عروسی کردم و تو دورا خودم جهازم خوب بود تازه تو خونه جدید اومده بودیم یعنی مدرم خونه سازی داشت و چندتا وسیله برقی کم داشتم

برادرشوهرم بعد طلاق زن گرفت که بعد من اومد ۱۳ سالی میشه اومد چندبار صحبت ارام پز و زودپز و اینا شد بهم میگه مال من اکبنده هنوز استفادا نکردم 

میدونم که پدرش نخرید همه جهازشو خودش خرید چون خیاط بود و هم تولیدی کار میکرد جاهای مختلف سرکار میرفت

چی جوابشو بدم؟؟؟؟

رابطمون هم خوبا بد نیست

ولی یه چیزی باید بهش بگم که دیگه تکرار نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم ک جاریم ی هل پوچم نیاورده اومده تو خونه ی پدر شوهر مادر شوهرم ک فوت شدن برای خودش حال میکنه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بگو اره عزیزم تو خوبی افرین😐🤣حوصله داریا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بگو اره بابا این وسیله ها خانوم آشپز باحوصله و حرفه ای میخاد نه هرکی 

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

بگو نگه داشتی برای کی ادم میخره ک استفاده کنه لذتشو ببره دکور نگه میداری واسه بعد خودت نگه داری هه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲