2777
2789
عنوان

بیاین بگین به جاریم چه جوابی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها واقعا برام سواله 

اینکه خانمی چی خرید و چی اورد آخه چه ربطی به همسر برادر و بقیه داره که سرش ناراحت میشید 

اصلا ست لباس زیرش رو فقط اورد و گفت همه چی اوردم به کسی چه 

ناراحتی نداره

خب استفاده نکرده 

منم خالم میگه پلو پز زو پز اینام رو استفاده نمیکنم گذاشتم واسه میانسالیم که حوصلم کمتر شد استفاده کنم 

چون اینا خارجیه جنس خوبه گیرم نمیاد دیگه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ببخشیدا خوب عرضه استفاده کردن شو نداشته  وگرنه بعد ص۳سال باید استفاده میکرده

خدا رو شکر همچی موجوداتی عروس ما نشدن تا حالا😐

مثلا ارام پز استفاده کردن هنر میخواد؟ باریکلا ب شماها ک از هر انگشت تون هنر میباره. یا اونقد هنر دارید ک چیز بی مصرف نمیخرید!!

جنگجویان کوهستان کم میارن پیش شماها😐

خوب چرا فکر میکنی باید جوابش رو بدی؟

بنده خدا میگه فلان چی رو استفاده نکردم چه ربطی به شما داده؟؟

چرا فکر میکنی تکه انداخته بهت؟

این نقطه ضعف توست و باور کن اصلا آرام پز داشتن و نداشتن تو برای کسی مهم نیست

حتی برای خودت هم مهم نباشه

اینبار که حرف افتاد بگو من کلا نخریدم و خودت رو راحت کن

وسایل زندگی من برای راحتی من هست نه برای کردن توی چشم مردم!!پس اگر خودت راحت ی به کسی ربطی نداره

اما وقتی با شنيدن حرف مردم ناراحت میشی نشون میده خودت ته دلت ناراحتی  و آنجا یک گیری هست

منم شک کردم چندبار خوندم😑 خودش تو وجود خودش احساس کمبود داره. از نظر اینو اون‌حرف در میاره!!!

عزیزم داره میگه من تو جهازم همه چی داشتم تو نداشتی حتی یه بار مادرشوهرمدهمرامون بود فروشگاه لوازم خانگی رفته بودیم من لوازم برقی قیمت نیکردم گفت من همه اینارو دارم باید استفاده نمیکنم

همیشه این حرف تکراری رو میزنه

مادرشوهرم هم ناراحت شد از حرفش زیر لبش گفت ما که میدونیم خودت همشو خریدی

عزیزم داره میگه من تو جهازم همه چی داشتم تو نداشتی حتی یه بار مادرشوهرمدهمرامون بود فروشگاه لوازم خا ...

همه ی اینا به کنار اصلا ....مادرشوهرت چی میگه این وسط یا پول خودش یا پول باباش چ فرقی میکنه با پول پسرش نخریده که عجب 🤐

لا إله إلّا اللّه
عزیزم داره میگه من تو جهازم همه چی داشتم تو نداشتی حتی یه بار مادرشوهرمدهمرامون بود فروشگاه لوازم خا ...

همه اینا ی طرف درسته داره داشته هاشو به رخ میکشه ولی اینکه خودش خریده که چه عیبی داره؟ اتفاقا بیشتر باعث افتخاره 

😊😊🙆‍♀️🙂