2777
2789

چیکار کنم؟😭

الان سرچ کردم زده بود بیشتر زیر دستگاه نگه دار. امروز دارم میرم دو تاشو ترمیم کنم 

کسی میدونه چیکار باید کرد که کمتر بشکنه؟

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مواد به اندازه واست بزنه نه اونقدر کم که انگار فقط تیپ و لاکژل زدی اونجوری راحت میشکنه

و اینکه اگه بلند میدونی اذیتت میکنه و باهاش راحت نیستی کوتاه تر بزن و مواظب باش ناخنات به جایی برخورد نکنن بشکنن خلاصه

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

باید مواد بیشتر بذارن ، نازک باشه میشکنه دختر من هم ناخنهای بلند کاشته ولی نشکسته ، البته دست به سی ...

مرسی عزیزمممم

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
مرسی خیلی به درد خورد 😐

وا خب زمانی که خیلی بلند کاشتید و مراقبت نمی کنید و میشکنه باید کوتاه تر بزارید دیگه

من خودم چندین ساله ناخونام کاشته

هر چیزی با یه رویایی شروع میشه🕊🌿ملکه ای باش که تو تنهایی میجنگه!☆💕
ببین مواد به اندازه واست بزنه نه اونقدر کم که انگار فقط تیپ و لاکژل زدی اونجوری راحت میشکنه و اینکه ...

نه ربطی ب مواد بیشتر نداره..

هرچقدر مواد بیشتر باشه ناخن خیلی مصنوعی دیده میشه 

مواد باید ب اندازه و اصولی روی تیپ گذاشته بشه 

بهتره ک ناخنکارشو عوض کنه و مراقبت

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....
نه ربطی ب مواد بیشتر نداره.. هرچقدر مواد بیشتر باشه ناخن خیلی مصنوعی دیده میشه  مواد باید ب ا ...

گفتم که اونقدری کم نباشه که انگار هیچی مواد نداره و فقط تیپه خالیه

درحد نرمال 

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.