2777
2789
عنوان

بچه های راننده ترو خدا بیایید

135 بازدید | 19 پست

بچه ها من هفته دیگه  احتمالاً آزمون شهری دارم ، حالا اومدم کلاس با یه مربی دیگه جز مربی قبلیم کلاس رفتم دیروز ‌. خب این یه جور دیگه بود و کلا هر چیزی اون مربی قبلیم گفته بود این مراحلشو جور دیگه می گفت . حالا سوالم اینه دیروز که رفتم باز کم آورده بودم ، چون هم سخته برام رانندگی هم پر نکته .‌.‌. حالا دیشب بهش پیام دادم من کم آوردم . بلد نیستم ‌ بلد نمیشم . موندم چکار کنم . اصلا نمیخوام امتحان بدم . کلاس رو هم موندم باهاتون ادامه بدم .حالا چکار کنم با این شرابط برم  با این مربی یا نه . کلا پرونده رانندگیو بزارم کنار ، موندم اصلا چیزی یاد خواهم گرفت .... حالا بنظرتون من میتونم یاد بگیرم یا نه ؟ ترو خدا بهم بگید برم ادامه باهاش یا نه ‌ . در ضمن مراحل این انگار یه کم آسونتره پیدا کردنش ولی من هنگ کردم دیروز دوباره چون همه دوبل و دو فرمونه و ... رو با هم گفت . ذهنم شلوغ شد 

این مربی یهم گفت حیفه نیای و ..‌‌. اینهمه وقت گذاشتی . حالا امروزو هم ‌، میرم اما برا فردا اینا بگید 😭😭😭😭

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

ادامه بده 

ادامه بده

ادامه بده 

.

.

.ادامه بدههههههههه

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامه بده  ادامه بده ادامه بده  . . .ادامه بدههههههههه

یعنی میتونم ... سعی می کنم یاد بگیرم 😔😭

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

ببین حسن کچل کچل حسن فرقی نداره تو ببین با حرف کدوم اوکی هستی همون اجرا کن منم ۳ تا مربی داشتم همشون ی نکته خاص خودشون گفتن از هرکدوم یچیز یاد گرفتم.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
یادبگیر بابا . پرونده ببندم چیه

باشه ترو خدا دم اذانه دعا کنید این از سرم بگذره 😔

یعنی میتونم ... سعی می کنم یاد بگیرم 😔😭

بله مگه از من کمتری

من با خانوم یاد گرفتم رفتم گند زدم 

۳ جلسه اختیاری هم با آقا رفتم 

بعد باز رفتم قبول شدم .یعنی بار دوم قبول شدم منی که پاهام میلرزید موقع روندن 

الان حرفه ای هستم با یه دست فرمون نگه میدارم.اوتوبان لای میکشم البته مواقع واجب و کلا رانندگیم محشر هست بلطف خدا .منم بار اول که رد شدم حس ناامیدی عجیبی داشتم انگار مثلا بایدددددد داشت بار اول قبول شم😒

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
ببین حسن کچل کچل حسن فرقی نداره تو ببین با حرف کدوم اوکی هستی همون اجرا کن منم ۳ تا مربی داشتم همشون ...

چه جالب . خیال کردم من تنها این حسو دارم 

سعی می کنم بتونم ... یعنی امیدوارم

چشم 

چشمتون بی بلا 

بله مگه از من کمتری من با خانوم یاد گرفتم رفتم گند زدم  ۳ جلسه اختیاری هم با آقا رفتم  ...

آفرین ‌ . آخه من مشکلم اینه مراحلی که میگه هنگ هستم و انگار مثل فشنگ دارن رد میشن و من هاج و واجم ... فکر نکنم کسی مثل من باشه که از زیر منفی هم صفرترم 

یعنی این دغدغه ام هم تموم میشه ، حداقل فقط یاد بگیرمش

آفرین ‌ . آخه من مشکلم اینه مراحلی که میگه هنگ هستم و انگار مثل فشنگ دارن رد میشن و من هاج و واجم .. ...

عزیزم تو برو امتحانم بده هر مرحله ای هم داره انجام بده مهم اینه آخرش گواهینامه بگیری .حتی اگه بار اول هم قبول نشی.و اینکه خیلی استرس داری چه خبره .میری میشینی میرونی اون افسرم یه آدم هست تازه راهنمایی هم میکنن اصلا ترس بخودت راه نده .من اون ۳ جلسه که با اون آقا رفتم تازه فهمیدم رانندگی چییه.اون خانوم رو جدی نمیگرفتم میگفتم میخندیدم اما الان خیلی خوشحالم رها نکردم و بار دوم قبول شدم حتی اگه بار ۵ امم قبول میشدم ارزش داشت.برای کم شدن استرستم با خودت بگو الان خانومای مسن هم میان قبول میشن پس منم میتونم ریلکس کن

عزیزم تو برو امتحانم بده هر مرحله ای هم داره انجام بده مهم اینه آخرش گواهینامه بگیری .حتی اگه بار او ...

چشم ... هم استرس دارم هم اعتماد به نفسم کمه ، این خانم مربی بهم گفت چرا ایتقدر تواناییتو آوردی پایین ‌. اما دیروز که رفتم مراحلو خوب می گفت من تمرکز نداشتم ، روزه ام و هم گرم بود . امروز برم بهش بگم ترو خدا آرومتر بگو من بتونم یه کم تمرکز کنم 😭. البته می دونم من مشکل دارم نه اونا